Povezane vesti

Gori automobil na Banovom brdu! Dim kulja na sve strane, saobraćaj blokiran (foto/video)

Gori automobil na Banovom brdu! Dim kulja na sve strane, saobraćaj blokiran (foto/video)

Blic 26.01.2024
U Požeškoj ulici na Banovom brdu, večeras je došlo do incidenta, kada se jedan automobil zapalio. Kako se vidi na snimku objavljenom na instagram profilu !moj_beo_grad", cela ulica je puna dima, a vatra kulja iz automobila koji je uspeo da se zaustavi… »

Blic 26.01.2024
U Požeškoj ulici na Banovom brdu, večeras je došlo do incidenta, kada se jedan automobil zapalio. Kako se vidi na snimku objavljenom na instagram profilu !moj_beo_grad", cela ulica je puna dima, a vatra kulja iz automobila koji je uspeo da se zaustavi… »
Zapalio se automobil na Banovom Brdu: Požeška ulica prekrivena dimom

Zapalio se automobil na Banovom Brdu: Požeška ulica prekrivena dimom

Telegraf 26.01.2024
Za sada nije poznato kako je došlo do požara. Velika količina dima širi se Požeškom ulicom na Banovom Brdu nakon usled paljevine jednog automobila na kolovozu. Kako prenosi moj_beo_grad, saobraćaj se u ovoj traci odvija otežano. Za sada nije… »

Vesti dana »