Повезане вести
Председник Скупштине Града доц. др Бобан Џунић посетио Специјалну школу уочи Савиндана
Нишке вести 26.01.2024
Уочи Савиндана први човек нишког парламента посетио је Специјалну школу са домом ученика “Бубањ” и Нишки културни центар где су запослени обележили крсну славу. Ученици Специјалне школе “Бубањ” приредбом уз породицу и… »
Ученици Специјалне школе “Бубањ” приредбом уз породицу и пријатеље обележили Савиндан
Нишке вести 26.01.2024
Ђаци и професори Специјлне школе са домом ученика “Бубањ” обележили су данас школску славу Свети Саву. Окупљени родитељи и пријатељи школе могли су да виде приредбу коју су припремили ученици ове школе. Чланице Кола српских… »
Нишки културни центар обележио крсну славу Светог Саву
Нишке вести 26.01.2024
“Инсистурам да сваке године домаћин славе буде неко од наших запослених, не ја као директор. Мислим да је то битно за наш центар”, рекао је Срђан Савић, директор НКЦ-а Сечење славског колача обављено је у малој сали НКЦ-а уз… »
Вести дана »
Народна банка Србије одржава стабилност девизног тржишта упркос флуктуацијама курса динара
Наслови.аи пре 7 минутајош 31 повезана
Међак: Вучићева идеја о заједничком уласку у ЕУ је замка, пут за спречавање проширења
Радио 021 пре 37 минутајош 20 повезаних
Ситуација са НИС-ом под америчким санкцијама: рок за решење и преговори о продаји удела
Наслови.аи пре 2 сатајош 28 повезаних
Вапај Милојевиц́а из Граца: „Не забијам главу у песак – ово ми се први пут дешава“
Спутник пре 27 минутајош 56 повезаних