Повезане вести

„Више сам се намучила да купим ћерки карту за концерт него да је породим“

„Више сам се намучила да купим ћерки карту за концерт него да је породим“

Нова 26.01.2024
Да ли сте некада обратили пажњу на коментаре испод објава Александре Пријовић? Александра Пријовић је успела да се прошле године попне на сам врх регионалне шоу-бизнис сцене. Она је у 2023. години издала нови албум, а онда и… »
Прешишао прију, чолу и лукаса по броју распродатих карата! У 2023. пунио Арене у целом региону

Прешишао прију, чолу и лукаса по броју распродатих карата! У 2023. пунио Арене у целом региону

Мондо 26.01.2024
Годину за нама обележили су концерти славних певача и певачица који су пунили Арене у целом региону. Годину за нама обележили су концерти славних певача и певачица који су пунили Арене у целом региону. Млада Александра Пријовић… »
Он је продао највише улазница у региону у 2023. Години! Престигао Прију, Лукаса и Чолу по броју распродатих карата

Он је продао највише улазница у региону у 2023. Години! Престигао Прију, Лукаса и Чолу по броју распродатих карата

Курир 26.01.2024
Бројни домаћи извођачи одржали су концерте у 2023. години. Највеће изненађење био је моменат када је млада музичка звезда Александра Пријовић распродала чак 5 Арена у Загребу, али и поред тога, она није на првом месту када је у… »
Жена не може да поверује шта је доживела због Александре Пријовић! Јавно јој се обратила, споменула и порођај

Жена не може да поверује шта је доживела због Александре Пријовић! Јавно јој се обратила, споменула и порођај

Курир 26.01.2024
Александра Пријовић, након великог успеха у протеклој, 2023. години, за мање од месец дана наставља своју концерту турнеју широм региона за коју се тражи и карта више. Прошле године одржала је 16 концерата на турнеји "Од истока… »

Вести дана »