Povezane vesti
"Ti si moja večna tuga, ne znamo kako da živimo, sine moj": Otac poginulog Duška uputio potresnu poruku sinu
Telegraf 26.01.2024
Duškov otac Živorad, razoren tugom nakon gubitka sina uputio mu je potresnu poruku. "Od kako si otišao na večni put tata ne zna i mama gde i kako će da žive bez tebe sine moj, tuga će me ubiti", ovako započinje potresnu poruku otac Duška Đorđevića (32)… »
Sine, od kad si otišao na večni put,mama i tata ne znaju kako da žive bez tebe! Neutešni nakon gubitka sina koji je sleteo u…
Kurir 26.01.2024
Prošlo je sedam dana od stravične saobraćajne kod Velikog Gradišta u kojoj je poginuo Duško Đorđević (32) zvani Moša, kada je džip BMW u kom je bio suvozač završio u hladnom Dunavu, a njegov je i dalje neutešan pa se potresnom porukom oprostio od njega… »
Vesti dana »

"Kako nemate malo griže savesti": Rasprava poslanika u Skupštini Srbije, pominjao se Nacionalnom stadion, novi zakoni, pad nadstrešnice i "najsmešniji virus" (video)
Blic pre 9 minutajoš 37 povezanih

Nis i dalje na udaru sankcija! Janaf ipak dobio licencu za produženje transporta nafte, evo kakav je plan
Kurir pre 3 minutajoš 37 povezanih

Putnički vozovi krenuli brzom prugom Beograd-Subotica – do kada su karte besplatne i koji je red vožnje
RTS pre 33 minutajoš 27 povezanih

Preminuo Zdravko Šotra koji je jug Srbije pretvorio u kulturni fenomen
Južne vesti pre 14 minutajoš 70 povezanih

Naredni dani u Novom Sadu suvi i uz povremeno sunce, a biće i toplije
Radio 021 pre 8 minutajoš 27 povezanih