Povezane vesti

„Na njima kola nek se slome“: Severina na nastupu podigla srednji prst, pa uputila jasnu poruku onima koji žele da je…

„Na njima kola nek se slome“: Severina na nastupu podigla srednji prst, pa uputila jasnu poruku onima koji žele da je…

Nova 27.01.2024
Pevačica Severina Vučković sinoć je održala koncert na Jahorini. Ovo je bio nje prvi nastup nakon što joj je nedavno Vrhovni sud u Hrvatskoj oduzeo sina Aleksandra i puno starateljstvo dodelio dečakovom ocu, biznismenu Milanu Popoviću. Severina je… »
Bolne severinine reči nakon emotivnog nastupa: Naklonila sam se malim i nemoćnim ženama koje su mi dale snagu

Bolne severinine reči nakon emotivnog nastupa: Naklonila sam se malim i nemoćnim ženama koje su mi dale snagu

Kurir 27.01.2024
Severina poslednjih nekoliko dana prolazi kroz pravu agoniju, nakon što je Vrhovni sud Hrvatske odlučio da starateljstvo nad detetom da njenom bivšem partneru Milanu Popoviću. Ona se sinoć po prvi put pojavila u javnosti, kada je imala emotivan… »
Snimak severine s nastupa na Jahorini slama srca: Jedva izvela "Rođeno moje", rasplakala se pa uputila bolne reči video

Snimak severine s nastupa na Jahorini slama srca: Jedva izvela "Rođeno moje", rasplakala se pa uputila bolne reči video

Mondo 27.01.2024
Severina Vučković prolazi kroz teške trenutke nakon gubitka starateljstva nad sinom, ali i pored toga mora da nastupa. Jedan trenutak je posbeno slomio! Severina Vučković prolazi kroz teške trenutke nakon gubitka starateljstva nad sinom, ali i pored… »
Ovako je majka Severine pričala o bivšem zetu Milanu Popoviću: Poslednji put kad sam videla tog čoveka...

Ovako je majka Severine pričala o bivšem zetu Milanu Popoviću: Poslednji put kad sam videla tog čoveka...

Kurir 27.01.2024
Pevačica Severina izgubila je pravnu bitku vođenu za starateljstvo nad sinom, a Vrhovni sud je doneo presudu da je starateljstvo u potpunosti vraća ocu deteta. Pevačici je majka Ana Vučković velika podrška, a ona se prošle godine oglasila u u… »
"Ja sam mama Severine Vučković": Ovako je Ana govorila posle skandala sa pevačicom - Sram ga bilo, odakle mu pravo?!

"Ja sam mama Severine Vučković": Ovako je Ana govorila posle skandala sa pevačicom - Sram ga bilo, odakle mu pravo?!

Mondo 27.01.2024
Majka Severine Vučković je pre nekoliko godina objavila otvoreno pismo u kojem komentariše izjave svog bivšeg zeta, Milana Popovića. Majka Severine Vučković je pre nekoliko godina objavila otvoreno pismo u kojem komentariše izjave svog bivšeg… »
"Odakle mu pravo da već 10 godina blati moju ćerku?": Ovako je majka Severine Vučković pričala o bivšem zetu Milanu…

"Odakle mu pravo da već 10 godina blati moju ćerku?": Ovako je majka Severine Vučković pričala o bivšem zetu Milanu…

Blic 27.01.2024
Pevačica Severina Vučković izgubila je pravnu bitku vođenu za starateljstvo nad sinom Aleksandrom, a Vrhovni sud je doneo presudu da je starateljstvo nad njihovim maloletnim sinom Aleksandrom, u potpunosti vraća ocu deteta. Pevačici je majka Ana… »
Severina na prvom koncertu nakon odluke da se starateljstvo nad njenim sinom vrati ocu: Suze uz pesmu Rođeno moje i poruka…

Severina na prvom koncertu nakon odluke da se starateljstvo nad njenim sinom vrati ocu: Suze uz pesmu Rođeno moje i poruka…

Danas 27.01.2024
Sverina se sinoć rasplakala tokom izvođenja pesme Rođeno moje na koncertu na Jahorini. Ona se slomila izvodeći pesmu koju je posvetila svom sinu Aleksandru, a publika i neni prateći vokali nastavili su da pevaju,prenosi Index. hr. Severina Vučković… »
„Nisam ustala iz kreveta četiri dana, a onda…“: Severinin moćan govor sa nastupa na Jahorini

„Nisam ustala iz kreveta četiri dana, a onda…“: Severinin moćan govor sa nastupa na Jahorini

Nova 27.01.2024
Severina Vučković je sinoć održala koncert na Jahorini, a pre nego što je počela da peva svoje hitove, publici se obratila emotivnim govorom. Na početku nastupa Severina se osvrnula na činjenicu da joj je pre nekoliko dana oduzeto starateljstvo… »
Severina se slomila na bini, drhtao joj glas dok je pevala pesmu posvećenu sinu (VIDEO)

Severina se slomila na bini, drhtao joj glas dok je pevala pesmu posvećenu sinu (VIDEO)

Nova 27.01.2024
Severina Vučković sinoć je održala koncert na Jahorini, što je bio njen prvi nastup nakon što joj je oduzeto starateljstvo nad sinom Aleksandrom. Severina se na početku koncerta obratila publici i moćnim govorom otkrila kako se oseća nakon… »
Severina rasplakala publiku! Nisam ustala iz kreveta 4 dana!

Severina rasplakala publiku! Nisam ustala iz kreveta 4 dana!

Svet plus 27.01.2024
Pevačica Severina Vučković rasplakala je publiku svojim govorom! Nisam ustala iz kreveta 4 dana. Onda sam ustala, morala se obući, našminkati, napraviti frizuru i pokloniti vam se... Severina Vučković održala je sinoć nastup, gde je održala… »
Severina se slomila na nastupu na Jahorini: Pevačica na ivici suza zbog pesme "Rođeno moje", nije mogla da suzbije emocije

Severina se slomila na nastupu na Jahorini: Pevačica na ivici suza zbog pesme "Rođeno moje", nije mogla da suzbije emocije

Blic 27.01.2024
Vrhovni sud ukinuo je odluku Županijskog suda o zajedničkom starateljstvu Severine Vučković i Milana Popovića nad sinom Aleksandrom, te je starateljstvo nad dečakom dodeljeno ocu. Severina Vučković je sinoć održala koncert na Jahorini, a zbog… »
(Video) "Nisam ustala iz kreveta četiri dana": Severina na Jahorini izašla na binu i pročitala potresni govor: "Kažu da…

(Video) "Nisam ustala iz kreveta četiri dana": Severina na Jahorini izašla na binu i pročitala potresni govor: "Kažu da…

Blic 26.01.2024
Vrhovni sud ukinuo je odluku Županijskog suda o zajedničkom starateljstvu Severine Vučković i Milana Popovića nad sinom Aleksandrom, te je starateljstvo nad dečakom dodeljeno ocu. Severina Vučković večeras ima veliki koncert na Jahorini, a ovim… »
"Hvala na brizi, dete nema sede i nije poludeo": Severina se obratila predsedniku Hrvatske koji je komentarisao odluku suda da…

"Hvala na brizi, dete nema sede i nije poludeo": Severina se obratila predsedniku Hrvatske koji je komentarisao odluku suda da…

Blic 26.01.2024
Nakon što je Vrhovni sud ukinuo odluku Županijskog suda o zajedničkom starateljstvu Severine Vučković i Milana Popovića nad sinom Aleksandrom, danas je ovu odluku suda prokomentarisao i predsednik Hrvatske Zoran Milanović. - Devet godina to traje… »
Severina Vučković: Kako je pevačica iz Hrvatske ujedinila kulturnu javnost bivše Jugoslavije?

Severina Vučković: Kako je pevačica iz Hrvatske ujedinila kulturnu javnost bivše Jugoslavije?

Danas 26.01.2024
Niko ko je ovih dana pročitao vest da je Severina Vučković izgubila starateljstvo nad sinom Aleksandrom, nije ostao ravnodušan. Vrhovni sud Hrvatske doneo je odluku da majci Severini Vučković oduzme dete, a okolnosti pod kojima je revizija prvobitne… »

Vesti dana »