Повезане вести
Детаљи који указују на проблеме између ђине и хариса! Прича се да је строг отац: Није јој дозвољавао да се шминка и носи…
Курир 27.01.2024
Разводе се Харис и Мелина Џиновић. Један од наших најпознатијих естрадних парова, решили су да ставе тачку на свој брак и да се после 22 године љубави разведу, а шушка се да је све кренуло у оном моменту када су се преселили у… »
(Фото) она 21, а он 51 годину: Овако су Харис и Мелина Џиновић изгледали на почетку везе: "Била сам психопата, проверавала…
Блиц 27.01.2024
Певач Харис Џиновић и модна креаторка Мелина Џиновић донели су одлуку да се разведу након 22 године љубави. Они су важили за један од најскладнијих парова на естради, те је вест о разводу шокирала све. Пар је емотивну везу… »
"Мелина нашла богатог бизнисмена" Нове информације о разводу славног пара - "Харис неће да се исели из виле"
Мондо 27.01.2024
Медији преносе детаље о разводу брачног пара Џиновић. Медији преносе детаље о разводу брачног пара Џиновић Крајем прошле недеље медији су пренели да се Харис Џиновић разводи од супруге Мелине након 22 године заједничког… »
Харис је Мелини строго забранио једну ствар пре много година, а ево како је она причала о томе
Нова 27.01.2024
Причама из живота Хариса и Мелине Џиновић нема краја. Према писању медија, познати брачни пар певач Харис Џиновић и модна креаторка Мелина Џиновић одлучили су да ставе тачку на свој брак после 22 године заједничког живота… »
"Мекушац сам, то ме је коштало у животу стотину пута": Разводе се Харис и Мелина - овако је певач говорио о породици
Мондо 27.01.2024
Певач Харис Џиновић разводи се од Мелине Џиновић после 22 година везе. Певач Харис Џиновић разводи се од Мелине Џиновић после 22 година везе Харис и Мелина Џиновић разводе се након 22 године заједничког живота и 10 година… »
"Код куће помажем у кухињи!" Овако је Харис Џиновић причао о породици: Коштало ме је што сам мекушац...
Курир 27.01.2024
Харис и Мелина Џиновић разводе се након 22 године заједничког живота и 10 година брака. Њих двоје су се венчали 2014. године, а свадба је била једна од најлуксузнијих на естради. Сада већ бивши пар има двоје деце ћерку Ђину и… »
Лукс јахта, посебан мени и кумови милионери: Свадба Хариса и Мелине Џиновић горела од луксуза, а САД се тихо разводе: Ово су…
Блиц 26.01.2024
Харис и Мелина Џиновић разводе се након 22 године заједничког односа и 10 година брака. Наиме, њих двоје су се венчали 2014. године, а свадба је била једна од најлуксузнијих на естради. Сада већ бивши пар има двоје деце ћерку… »
Вести дана »
(БЛОГ) Дијана Хрка наставила штрајк глађу: Подршка грађана не јењава, обишао је и Милован Миливојевић
Н1 Инфо пре 8 сатијош 36 повезаних
Челзи убедљив против Вулверхемптона за друго место на табели
Спортски журнал пре 1 данјош 38 повезаних
Ниједно славље у породици Ђоковић не пролази без ове песме: Данас се орила у ложи после Нолетове 101. титуле! (ВИДЕО)
Стори пре 1 данјош 76 повезаних