Povezane vesti

Detalji koji ukazuju na probleme između đine i harisa! Priča se da je strog otac: Nije joj dozvoljavao da se šminka i nosi…

Detalji koji ukazuju na probleme između đine i harisa! Priča se da je strog otac: Nije joj dozvoljavao da se šminka i nosi…

Kurir 27.01.2024
Razvode se Haris i Melina Džinović. Jedan od naših najpoznatijih estradnih parova, rešili su da stave tačku na svoj brak i da se posle 22 godine ljubavi razvedu, a šuška se da je sve krenulo u onom momentu kada su se preselili u vilu, koja je jedna od… »
(Foto) ona 21, a on 51 godinu: Ovako su Haris i Melina Džinović izgledali na početku veze: "Bila sam psihopata, proveravala…

(Foto) ona 21, a on 51 godinu: Ovako su Haris i Melina Džinović izgledali na početku veze: "Bila sam psihopata, proveravala…

Blic 27.01.2024
Pevač Haris Džinović i modna kreatorka Melina Džinović doneli su odluku da se razvedu nakon 22 godine ljubavi. Oni su važili za jedan od najskladnijih parova na estradi, te je vest o razvodu šokirala sve. Par je emotivnu vezu započeo 2002. godine, iz… »
"Melina našla bogatog biznismena" Nove informacije o razvodu slavnog para - "Haris neće da se iseli iz vile"

"Melina našla bogatog biznismena" Nove informacije o razvodu slavnog para - "Haris neće da se iseli iz vile"

Mondo 27.01.2024
Mediji prenose detalje o razvodu bračnog para Džinović. Mediji prenose detalje o razvodu bračnog para Džinović Krajem prošle nedelje mediji su preneli da se Haris Džinović razvodi od supruge Meline nakon 22 godine zajedničkog života. U javnost su tada… »
Haris je Melini strogo zabranio jednu stvar pre mnogo godina, a evo kako je ona pričala o tome

Haris je Melini strogo zabranio jednu stvar pre mnogo godina, a evo kako je ona pričala o tome

Nova 27.01.2024
Pričama iz života Harisa i Meline Džinović nema kraja. Prema pisanju medija, poznati bračni par pevač Haris Džinović i modna kreatorka Melina Džinović odlučili su da stave tačku na svoj brak posle 22 godine zajedničkog života. Kako se dalje navodi, vila… »
"Mekušac sam, to me je koštalo u životu stotinu puta": Razvode se Haris i Melina - ovako je pevač govorio o porodici

"Mekušac sam, to me je koštalo u životu stotinu puta": Razvode se Haris i Melina - ovako je pevač govorio o porodici

Mondo 27.01.2024
Pevač Haris Džinović razvodi se od Meline Džinović posle 22 godina veze. Pevač Haris Džinović razvodi se od Meline Džinović posle 22 godina veze Haris i Melina Džinović razvode se nakon 22 godine zajedničkog života i 10 godina braka. Par se venčao 2014… »
"Kod kuće pomažem u kuhinji!" Ovako je Haris Džinović pričao o porodici: Koštalo me je što sam mekušac...

"Kod kuće pomažem u kuhinji!" Ovako je Haris Džinović pričao o porodici: Koštalo me je što sam mekušac...

Kurir 27.01.2024
Haris i Melina Džinović razvode se nakon 22 godine zajedničkog života i 10 godina braka. Njih dvoje su se venčali 2014. godine, a svadba je bila jedna od najluksuznijih na estradi. Sada već bivši par ima dvoje dece ćerku Đinu i sina Kana. Haris je… »
Luks jahta, poseban meni i kumovi milioneri: Svadba Harisa i Meline Džinović gorela od luksuza, a SAD se tiho razvode: Ovo su…

Luks jahta, poseban meni i kumovi milioneri: Svadba Harisa i Meline Džinović gorela od luksuza, a SAD se tiho razvode: Ovo su…

Blic 26.01.2024
Haris i Melina Džinović razvode se nakon 22 godine zajedničkog odnosa i 10 godina braka. Naime, njih dvoje su se venčali 2014. godine, a svadba je bila jedna od najluksuznijih na estradi. Sada već bivši par ima dvoje dece ćerku Đinu i sina Kana. - Melina… »

Vesti dana »