Повезане вести

"То је нечувено" Легендарна тенисерка поново ударила по Новаку: Када сте старији, лоши дани постају све гори!

"То је нечувено" Легендарна тенисерка поново ударила по Новаку: Када сте старији, лоши дани постају све гори!

Курир 27.01.2024
Новак Ђоковић мораће да сачека на 25. гренд слем трофеј пошто је у полуфиналу Аустралијан опена изгубио од Јаника Синера. И сам је признао да током целог турнира није личио на себе, као и да је дуел са Италијаном био "један од… »
"Синер ће бити нови Ђоковић" Ник Кирјос изнео храбре прогнозе, па открио непознату анегдоту: Тада сам спавао само 2 или 3…

"Синер ће бити нови Ђоковић" Ник Кирјос изнео храбре прогнозе, па открио непознату анегдоту: Тада сам спавао само 2 или 3…

Курир 27.01.2024
Јаник Синер одушевио је читаву планету наступима на Аустралијан опену! Пласирао се Италијан у финале у Мелбурну на прилично доминантан начин - изгубио је само један сет, тек два гема на свој сервис, а у полуфиналном мечу против… »
Крај једног нестварног низа! Свет тениса остао у шоку: Синер је срушио Ђоковића и режирао нешто што се није десило од 2005…

Крај једног нестварног низа! Свет тениса остао у шоку: Синер је срушио Ђоковића и режирао нешто што се није десило од 2005…

Курир 27.01.2024
Јаник Синер одиграо је нестваран меч у полуфиналу Аустралијан опена, савладао Новака Ђоковића са 3:1, пласирао се у финале и прекинуо један нестваран низ! У финалном мечу Италијан ће играти против руског тенисера Данила… »
"Та његова неспособност..." Бивша најбоља тенисерка света шокирана партијом Ђоковића: Не може да верује да је Србин тако…

"Та његова неспособност..." Бивша најбоља тенисерка света шокирана партијом Ђоковића: Не може да верује да је Србин тако…

Курир 27.01.2024
Некада најбоља тенисерка света Жастин Енан разочарана је наступом Новака Ђоковића у полуфиналу Аустралијан опена. Подсетимо, Новак је први пут у каријери доживео неуспех у Мелбурну у овој фази такмичења. Јаник Синер рутински је… »

Вести дана »