Povezane vesti
Gvardiola: Malo ću bolje spavati kada Klop ode
Politika 27.01.2024
LONDON – Menadžer fudbalera Mančester sitija Pep Gvardiola izjavio je, nakon meča u FA kupu sa Totenhemom, da će mu nedostajati Jirgen Klop, kao i da će malo bolje spavati kada Nemac ode iz Liverpula. Nemački stručnjak Jirgen Klop odlučio je da… »
Poketino: Kad sam dobio otkaz u Totenhemu prva poruka podrške stigla je od Klopa
Politika 27.01.2024
LONDON – Menadžer fudbalera Čelsija Maurisio Poketino izjavio je na konferenciji za medije nakon utakmice četvrtfinala FA kupa sa ekipom Aston Vile, da mu je Jirgen Klop prvi poslao poruku nakon što je dobio otkaz u Totenhemu. Nemački stručnjak… »
Poketino: Klop nam već nedostaje
Sportski žurnal 27.01.2024
Trener Čelzija istakao da je tužan zbog odluke trenera Liverpula, ali da je treba poštovati. Menadžer fudbalera Čelzija Maurisio Poketino izjavio je na konferenciji za medije nakon utakmice četvrtfinala FA kupa sa ekipom Aston Vile (0:0), da mu je… »
Gvardiola: Bolje ću spavati pred meč sa Liverpulom
Sportski žurnal 27.01.2024
Menadžer Građana istakao da će mu nedostajati Jirgen Klop. Menadžer Mančester sitija Pep Gvardiola izjavio je, nakon meča u FA kupu sa Totenhemom, da će mu nedostajati Jirgen Klop, ali i da će malo bolje spavati kada Nemac ode iz Liverpula. -… »
"Šta, Aleks Ferguson? Ja nisam znao za to!" Hit reakcija Jirgena Klopa - ostao je šokiran! (video)
Mondo 27.01.2024
Nemački trener Jirgen Klop nije znao da je sada usličnoj situaciji kao Aleks Ferguson. Nemački trener Jirgen Klop nije znao da je sada usličnoj situaciji kao Aleks Ferguson. Jedan od najboljih fudbalskih trenera na svetu, nemački stručnjak Jirgen… »
''Nedostajaće mi, ali ću bolje spavati kad ode'' Gvardiolina hit izjava o odlasku Klopa iz Liverpula
Večernje novosti 27.01.2024
Nakon utakmice Mančester sitija i Totenhema u FA Kupu, trener ''građana'' Pep Gvardiola izjavio je da će mu nedostajaćti kada Klop napusti Liverpul, ali da će malo bolje spavati kada se to i desi. FOTO: Tanjug/AP Jirgen Klop je juče šokirao… »
"Volim vas, ali idem!" Kako je Jirgen Klop šokirao svet odlukom o odlasku iz Liverpula
Večernje novosti 27.01.2024
ŠOK za kop - Liverpul napušta Jirgen Klop. Sem navijača crvenih, za sve ljubitelje fudbala je bilo veliko iznenađenje kada je poznati nemački stručnjak objavio da na kraju sezone odlazi sa "Enfilda". Bila je to "bomba" koju niko nije očekivao… »
Poketino: Klop mi je prvi poslao poruku kad sam dobio otkaz
Sport klub 27.01.2024
Niko od kolega u Engleskoj nije ostao ravnodušan nakon najave Jirgena Klopa da odlazi iz Liverpula. Nemački trener je u petak saopštio da će na kraju sezone napustiti slavni klub sa Enfilda jer „ ostaje polako bez energije„. Njegov veliki rival i… »
Gvardiola o Klopu: "Bolje ću spavati"
Sportske.net 27.01.2024
Mančester siti je pobedio Totenhem minimalnim rezultatom u četvrtoj rundi FA kupa, a konferencija za medije posle utakmice, bila je idealan povod da menadžera "građana" Pepa Gvardiolu, novinari pitaju o odlasku Jirgena Klopa iz Liverpula. "Pomalo… »
Vesti dana »
Kurir saznaje: I Nebojša Šurlan vozilom Hitne iz pritvora prebačen na Institut za kardiovaskularne bolesti u Sremskoj Kamenici
Kurir pre 3 satajoš 86 povezanih
Uhapšen v.d. direktor JGSP "Novi Sad" kao pripadnik tzv. balkanskog kartela
RTV pre 1 satjoš 85 povezanih
Šoškić: Trumpove carine se kose sa modelom kojeg Zapad promoviše više od pola stoljeća
Al Jazeera pre 55 minutajoš 36 povezanih