Повезане вести
Гвардиола: Мало ћу боље спавати када Клоп оде
Политика 27.01.2024
ЛОНДОН – Менаџер фудбалера Манчестер ситија Пеп Гвардиола изјавио је, након меча у ФА купу са Тотенхемом, да ће му недостајати Јирген Клоп, као и да ће мало боље спавати када Немац оде из Ливерпула. Немачки стручњак Јирген… »
Покетино: Кад сам добио отказ у Тотенхему прва порука подршке стигла је од Клопа
Политика 27.01.2024
ЛОНДОН – Менаџер фудбалера Челсија Маурисио Покетино изјавио је на конференцији за медије након утакмице четвртфинала ФА купа са екипом Астон Виле, да му је Јирген Клоп први послао поруку након што је добио отказ у Тотенхему… »
"Шта, Алекс Фергусон? Ја нисам знао за то!" Хит реакција Јиргена Клопа - остао је шокиран! (видео)
Мондо 27.01.2024
Немачки тренер Јирген Клоп није знао да је сада усличној ситуацији као Алекс Фергусон. Немачки тренер Јирген Клоп није знао да је сада усличној ситуацији као Алекс Фергусон. Један од најбољих фудбалских тренера на свету, немачки… »
"Волим вас, али идем!" Како је Јирген Клоп шокирао свет одлуком о одласку из Ливерпула
Вечерње новости 27.01.2024
ШОК за коп - Ливерпул напушта Јирген Клоп. Сем навијача црвених, за све љубитеље фудбала је било велико изненађење када је познати немачки стручњак објавио да на крају сезоне одлази са "Енфилда". Била је то "бомба" коју нико… »
Покетино: Клоп ми је први послао поруку кад сам добио отказ
Спорт клуб 27.01.2024
Нико од колега у Енглеској није остао равнодушан након најаве Јиргена Клопа да одлази из Ливерпула. Немачки тренер је у петак саопштио да ће на крају сезоне напустити славни клуб са Енфилда јер „ остаје полако без енергије„… »
Вести дана »
УКРАЈИНСКА КРИЗА: Кремљ: Русија жели мир у Украјини, а не примирје; Медији: Погођен танкер руске флоте у сенци "Дашан"
РТВ пре 9 минутајош 2 повезане
Вучић у Бриселу: Верујем да ће Србија имати подршку ЕУ у суочавању са изазовима у енергетици
Сербиан Невс Медиа пре 5 сатијош 1 повезана