Povezane vesti
Prljavi veš: Rat u Nestorovićevoj grupi "Mi - glas iz naroda" se ne smiruje! Pale teške reči!
Kurir 27.01.2024
Iznenadni uspeh liste "Mi - glas iz naroda", od čije odluke zavisi formiranje vlasti u Beogradu, pokazao se kao ozbiljan test koji bi namučio i daleko dugovečnije političke organizacije. Pošto je praktično okupljena pred izbore, grupa građana "Mi - glas… »
Zašto „Srbija protiv nasilja“ neće sa Nestorovićem?
Danas 26.01.2024
Predstavnici opozicione liste “Srbija protiv nasilja” nikada nisu razmatrali mogućnost saradnje u Skupštini grada Beograda sa listom “Mi – glas iz naroda” Branimira Nestorovića, kaže za Danas Srđan Milivojević, član DS. Pitanje eventualne saradnje ove… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za petak 2. januar 2026: Danas pretežno oblačno i toplije
Serbian News Media pre 3 satajoš 27 povezanih
Uživo među poginulima u Švajcarskoj najviše je tinejdžera! Između 80 i 100 ljudi teško povređeno, u 15 sati policija će saopštiti nove jezive detalje! (video)
Kurir pre 6 minutajoš 56 povezanih
Više od 30 godina radio u preduzeću, a poginuo na radnom mestu pred odlazak u penziju! Komšije progovorile za Kurir o Ranku koji je nastradao u Loznici
Kurir pre 2 satajoš 25 povezanih
Koliko će novca dobiti oni koji sad primaju 70.000 dinara? Računica: Evo kakva će vam biti penzija u januaru 2026. posle povećanja
Blic pre 11 minutajoš 17 povezanih