Povezane vesti
Prljavi veš: Rat u Nestorovićevoj grupi "Mi - glas iz naroda" se ne smiruje! Pale teške reči!
Kurir 27.01.2024
Iznenadni uspeh liste "Mi - glas iz naroda", od čije odluke zavisi formiranje vlasti u Beogradu, pokazao se kao ozbiljan test koji bi namučio i daleko dugovečnije političke organizacije. Pošto je praktično okupljena pred izbore, grupa građana "Mi - glas… »
Zašto „Srbija protiv nasilja“ neće sa Nestorovićem?
Danas 26.01.2024
Predstavnici opozicione liste “Srbija protiv nasilja” nikada nisu razmatrali mogućnost saradnje u Skupštini grada Beograda sa listom “Mi – glas iz naroda” Branimira Nestorovića, kaže za Danas Srđan Milivojević, član DS. Pitanje eventualne saradnje ove… »
Vesti dana »
(Foto) Sneg u ovom delu Srbije veje puna 24 sata! Snežni pokrivač kao usred zime, a ovi delovi da se spreme za pljusak
Blic pre 1 satjoš 27 povezanih
Ministarka energetike: Očekujem da do kraja nedelje imamo 90 odsto usaglašenih stavova sa MOL-om
Nedeljnik pre 2 satajoš 23 povezane
Veliki broj studenata Akademije umetnosti došao ispred kancelarije dekana: Traže njegovu ostavku VIDEO
Nova pre 31 minutajoš 18 povezanih
Uhapšen mladić u Beogradu zbog sumnje na učešće u ratu: Kod sebe imao vojnu knjižicu ukrajinske vojske (foto)
Euronews pre 1 satjoš 54 povezane
Testiraju se "krtice" za budući metro – koliko će metara dnevno moći da iskopaju
RTS pre 41 minutajoš 22 povezane