Povezane vesti
Svekrva na dan venčanja prvi put videla beleg na ruci mlade i skamenila se! Gušile se u suzama: "Ja sam tvoja majka" (video)
Kurir 27.01.2024
Majka je, sva uzbuđena na dan venčanja svog sina, izgrlila i izljubila buduću snahu, kako to i dolikuje. Međutim, tada je na njenoj ruci ugledala beleg koji do tada nije premećivala i skamenila se. Shvatila je da je to njena davno izgubljena ćerka… »
Mlada se na dan svog venčanja pozdravila sa svekrvom i tada joj je ona prvi put videla beleg na ruci i skamenila se: "Ja sam…
Blic 26.01.2024
Majka sva uzbuđena na dan venčanja svog sina izgrlila je i izljubila buduću snahu kako to i dolikuje. Međutim, tog dana je na njenoj ruci ugledala beleg koji do tada nije premećivala i skamenila se. Shvatila je da je to njena davno izgubljena ćerka… »
Vesti dana »

BLOG UŽIVO Skupštinski odbor raspravlja o novom konkursu za izbor članova REM-a: U Nišu i Kragujevcu večeras protesti zbog policijske brutanosti u Novom Sadu
Nova pre 15 minutajoš 45 povezanih

Šta znamo do sada o povređenima i napadnutima tokom intervencije policije u Novom Sadu
Insajder pre 16 minutajoš 66 povezanih

Radnici RTS-a predali Skupštini peticiju sa 23.000 potpisa za novi konkurs za članove REM-a
Luftika pre 1 satjoš 56 povezanih

Brnabić: Poslednji poziv i molba blokaderima da se urazume i poštuju zakone
RTV pre 26 minutajoš 36 povezanih

Radosavljević: Vučićeva tvrdnja da će blokade smanjiti plate i penzije netačna, u budžetu nema para
Beta pre 1 satjoš 30 povezanih