Povezane vesti
Svekrva na dan venčanja prvi put videla beleg na ruci mlade i skamenila se! Gušile se u suzama: "Ja sam tvoja majka" (video)
Kurir 27.01.2024
Majka je, sva uzbuđena na dan venčanja svog sina, izgrlila i izljubila buduću snahu, kako to i dolikuje. Međutim, tada je na njenoj ruci ugledala beleg koji do tada nije premećivala i skamenila se. Shvatila je da je to njena davno izgubljena ćerka! Iako… »
Mlada se na dan svog venčanja pozdravila sa svekrvom i tada joj je ona prvi put videla beleg na ruci i skamenila se: "Ja sam…
Blic 26.01.2024
Majka sva uzbuđena na dan venčanja svog sina izgrlila je i izljubila buduću snahu kako to i dolikuje. Međutim, tog dana je na njenoj ruci ugledala beleg koji do tada nije premećivala i skamenila se. Shvatila je da je to njena davno izgubljena ćerka! Iako… »
Vesti dana »

Konstitutivna sednica Skupštine grada Zaječara, usvojen dnevni red posle koškanja i intervencije policije
RTS pre 1 satjoš 30 povezanih

BIRN: Srbija u Izrael za prvih šest meseci 2025. izvezla više municije nego cele prošle godine
Danas pre 6 satijoš 9 povezanih

Šapić: Trg republike, Terazije, Vasina ulica - do 1. septembra puštanje saobraćaja
Beta pre 2 satajoš 23 povezane

Vremenska prognoza Srbije: prestanak padavina i najava toplotnog talasa od 9. avgusta
Naslovi.ai pre 44 minutajoš 31 povezana