Povezane vesti
Operisala rak dojke, a dok je bila na mukama muž joj tražio razvod! Naša pevačica doživela još jedan udarac: "Iskoristio…
Kurir 27.01.2024
Pevačica Harijeta Simić (41) iz Niša, kojoj je umetničko ime Harina, obolela je od karcinoma dojke, koji se proširio na vrat, a sada i na pluća. Početkom 2023. godine, Harijeta je operisala rak dojke, a dok je bila na najvećim mukama, njen muž ju… »
"Rekli su mi da mi je ostalo još šest meseci": Potresna ispovest naše pevačice (41) koja se bori sa karcinomom: "Metastaze…
Blic 27.01.2024
Pevačica Harijeta Simić (41) iz Niša, kojoj je umetničko ime Harina, obolela je od karcinoma dojke, koji se proširio na vrat, a sada i na pluća. Pevačica je sada u intervjuu za domaće medije ispričala kroz kakve muke prolazi. Inače, pevačica se… »
"Rekli su mi da mi je ostalo još 6 meseci..." Jeziva ispovest naše pevačice koja boluje od raka pluća: Odstranili su mi obe…
Kurir 27.01.2024
Pevačica Harijeta Simić (41) iz Niša, kojoj je umetničko ime Harina, obolela je od karcinoma dojke, koji se proširio na vrat, a sada i na pluća. Pevačica je sada u intervjuu za domaće medije ispričala kroz kakve muke prolazi. Inače, pevačica se… »
Odstranili obe dojke i rekli da joj je "ostalo još 6 meseci" Strašna ispovest pevačice iz bolnice - Na morfijumu sam
Mondo 27.01.2024
Pevačica Harijeta Simić progovorila o teškoj borbi protiv bolesti. Pevačica Harijeta Simić progovorila o teškoj borbi protiv bolesti Pevačica Harijeta Simić (41) iz Niša, kojoj je umetničko ime Harina, obolela je od karcinoma dojke, koji se… »
Naša pevačica (41) boluje od najtežeg oblika karcinoma: Objavila potresan snimak iz bolnice na kom plače: "kreće borba"
Blic 27.01.2024
Pevačica Harijeta Simić (41) iz Niša, kojoj je umetničko ime Harina, obolela je od karcinoma dojke, koji se proširio na vrat, a sada i na pluća. Pevačica je 12. januara objavila potresan snimak na Tik Toku, iz bolničkog kreveta, iz bolnice u… »
"Muž mi je tražio razvod 7 dana nakon operacije": Naša pevačica se bori sa karcinomom, a tokom borbe doživela još jedan…
Blic 27.01.2024
Pevačica Harijeta Simić (41) iz Niša, kojoj je umetničko ime Harina, obolela je od karcinoma dojke, koji se proširio na vrat, a sada i na pluća. Početkom 2023. godine, Harijeta je operisala rak dojke, a dok je bila na najvećim mukama, njen muž ju… »
Naša pevačica boluje od najtežeg oblika karcinoma! Rak zahvatio pluća, ona lije gorke suze: Poželite mi sreću...
Kurir 27.01.2024
Pevačica Harijeta Simić (40), kojoj je umetničko ime Harina, poreklom je iz Niša, obratila se putem društvenih mreža i objavila da počinje borbu sa karcinomom, koji je posle dojke i vrata, sada zahvatio pluća. Naime, ona je 12. janaura objavila… »
Objavila potresan snimak iz bolnice: Srpska pevačica (41) boluje od karcinoma - muž je ostavio kad je čuo dijagnozu
Mondo 27.01.2024
Pevačica nakon borbe sa karcinomom dojke ponovo u bolnici. Pevačica nakon borbe sa karcinomom dojke ponovo u bolnici Pevačica Harijeta Simić (41) iz Niša, kojoj je umetničko ime Harina, obolela je od karcinoma dojke, koji se proširio na vrat, a… »
Naša poznata Pevačica boluje od teške bolesti: Oglasila se iz bolničkog kreveta potresnom porukom, sva u suzama (video)
Večernje novosti 27.01.2024
PEVAČICA Harijeta Simić (41) iz Niša, kojoj je umetničko ime Harina, obolela je od karcinoma dojke, koji se proširio na vrat, a sada i na pluća. Foto: Printskrin Pevačica je 12. januara objavila potresan snimak na Tik Toku, iz bolničkog kreveta… »
Vesti dana »
Evo šta kažu studenti Filozofskog: Šta je razlog "ograđivanja od blokade Mosta slobode"!?
Pravda pre 1 satjoš 29 povezanih
Dalas trejdovao Luku dončića! Poznato gde Slovenac nastavlja karijeru
Večernje novosti pre 30 minutajoš 49 povezanih