Povezane vesti

Odstranili obe dojke i rekli da joj je "ostalo još 6 meseci" Strašna ispovest pevačice iz bolnice - Na morfijumu sam

Odstranili obe dojke i rekli da joj je "ostalo još 6 meseci" Strašna ispovest pevačice iz bolnice - Na morfijumu sam

Mondo 27.01.2024
Pevačica Harijeta Simić progovorila o teškoj borbi protiv bolesti. Pevačica Harijeta Simić progovorila o teškoj borbi protiv bolesti Pevačica Harijeta Simić (41) iz Niša, kojoj je umetničko ime Harina, obolela je od karcinoma dojke, koji se proširio na… »
Operisala rak dojke, a dok je bila na mukama muž joj tražio razvod! Naša pevačica doživela još jedan udarac: "Iskoristio me…

Operisala rak dojke, a dok je bila na mukama muž joj tražio razvod! Naša pevačica doživela još jedan udarac: "Iskoristio me…

Kurir 27.01.2024
Pevačica Harijeta Simić (41) iz Niša, kojoj je umetničko ime Harina, obolela je od karcinoma dojke, koji se proširio na vrat, a sada i na pluća. Početkom 2023. godine, Harijeta je operisala rak dojke, a dok je bila na najvećim mukama, njen muž ju je… »
Objavila potresan snimak iz bolnice: Srpska pevačica (41) boluje od karcinoma - muž je ostavio kad je čuo dijagnozu

Objavila potresan snimak iz bolnice: Srpska pevačica (41) boluje od karcinoma - muž je ostavio kad je čuo dijagnozu

Mondo 27.01.2024
Pevačica nakon borbe sa karcinomom dojke ponovo u bolnici. Pevačica nakon borbe sa karcinomom dojke ponovo u bolnici Pevačica Harijeta Simić (41) iz Niša, kojoj je umetničko ime Harina, obolela je od karcinoma dojke, koji se proširio na vrat, a sada i na… »
Naša pevačica boluje od najtežeg oblika karcinoma! Rak zahvatio pluća, ona lije gorke suze: Poželite mi sreću...

Naša pevačica boluje od najtežeg oblika karcinoma! Rak zahvatio pluća, ona lije gorke suze: Poželite mi sreću...

Kurir 27.01.2024
Pevačica Harijeta Simić (40), kojoj je umetničko ime Harina, poreklom je iz Niša, obratila se putem društvenih mreža i objavila da počinje borbu sa karcinomom, koji je posle dojke i vrata, sada zahvatio pluća. Naime, ona je 12. janaura objavila video iz… »

Vesti dana »

Danas toplije, temperatura do 19 stepeni

Danas toplije, temperatura do 19 stepeni

Radio sto plus pre 20 minutajoš 11 povezanih
Na današnji dan, 4. april

Na današnji dan, 4. april

Šabačke novosti pre 45 minutajoš 2 povezane
Naslovne strane za subotu, 4. april 2026. godine

Naslovne strane za subotu, 4. april 2026. godine

Beta pre 15 minutajoš 2 povezane