Povezane vesti
Kurti: Nema premijera koji razgovara i konsultuje se sa Srbima kao ja, ali većina sastanaka je u tajnosti
Danas 27.01.2024
Predsednik Vlade Kosova Aljbin Kurti je u intervjuu za holandski list „Trouw“ izjavio da je Evropska unija za Kosovo najvažniji politički projekat i istorijski proces slobode i prosperiteta od Drugog svetskog rata, navodeći da nema premijera koji… »
Kurti: Nema premijera koji se konsultuje sa Srbima kao ja, govorim srpski više od svih mojih prethodnika zajedno
Novi magazin 27.01.2024
Premijer Aljbin Kurti je u intervjuu za holandski list „Trouw“ rekao da je Evropska unija za Kosovo najvažniji politički projekat i istorijski proces slobode i prosperiteta od Drugog svetskog rata. "EU mora biti zaštićena i mi želimo da… »
Kurti: Nema premijera koji se konsultuje sa Srbima kao ja, govorim srpski više od svih mojih prethodnika zajedno
N1 Info 27.01.2024
Premijer Aljbin Kurti je u intervjuu za holandski list „Trouw“ rekao da je Evropska unija za Kosovo najvažniji politički projekat i istorijski proces slobode i prosperiteta od Drugog svetskog rata. „EU mora biti zaštićena i mi želimo da… »
Vesti dana »
Kina uzvraća udarac dodatnim carinama do 15 odsto na odabrane proizvode iz SAD-a
NIN pre 1 satjoš 26 povezanih
Oči celog sveta uprte u Donalda Trumpa - pet stvari za danas
Bloomberg Adria pre 1 satjoš 18 povezanih
NIS uputio zahtev SAD, traže odlaganje sankcija na minimum 90 dana
N1 Info pre 15 minutajoš 16 povezanih