Povezane vesti
Kurti: Nema premijera koji se konsultuje sa Srbima kao ja, govorim srpski više od svih mojih prethodnika zajedno
Novi magazin 27.01.2024
Premijer Aljbin Kurti je u intervjuu za holandski list „Trouw“ rekao da je Evropska unija za Kosovo najvažniji politički projekat i istorijski proces slobode i prosperiteta od Drugog svetskog rata. "EU mora biti zaštićena i mi želimo da doprinesemo… »
Kurti: Nema premijera koji se konsultuje sa Srbima kao ja, govorim srpski više od svih mojih prethodnika zajedno
N1 Info 27.01.2024
Premijer Aljbin Kurti je u intervjuu za holandski list „Trouw“ rekao da je Evropska unija za Kosovo najvažniji politički projekat i istorijski proces slobode i prosperiteta od Drugog svetskog rata. „EU mora biti zaštićena i mi želimo da doprinesemo… »
Vesti dana »

Šta znamo o uhapšenom za Kirkovo ubistvo? Otac prepoznao osumnjičenog i rekao mu da se preda, policiju pozvao pastor
Nova pre 42 minutajoš 55 povezanih

Cene ogreva rastru, struja skuplja od 1. Oktobra: Kako da nam grejanje ove zime bude jeftinije
Blic pre 6 satijoš 20 povezanih

Težak poraz košarkaša Crvene zvezde od Pariza na turniru u Nikoziji
Politika pre 7 minutajoš 28 povezanih

Protest zborova Novog Sada ispred zgrade pravosudnih organa povodom saslušanja policajca
Novi magazin pre 4 satijoš 16 povezanih