Povezane vesti
Kurti: Nema premijera koji se konsultuje sa Srbima kao ja, govorim srpski više od svih mojih prethodnika zajedno
Novi magazin 27.01.2024
Premijer Aljbin Kurti je u intervjuu za holandski list „Trouw“ rekao da je Evropska unija za Kosovo najvažniji politički projekat i istorijski proces slobode i prosperiteta od Drugog svetskog rata. "EU mora biti zaštićena i mi želimo da doprinesemo… »
Kurti: Nema premijera koji se konsultuje sa Srbima kao ja, govorim srpski više od svih mojih prethodnika zajedno
N1 Info 27.01.2024
Premijer Aljbin Kurti je u intervjuu za holandski list „Trouw“ rekao da je Evropska unija za Kosovo najvažniji politički projekat i istorijski proces slobode i prosperiteta od Drugog svetskog rata. „EU mora biti zaštićena i mi želimo da doprinesemo… »
Vesti dana »
U četvrtak toplo, u petak hladno i sneg, a za vikend minus: Pogledajte prognozu do kraja nedelje i koliko će se vreme menjati
Nova pre 7 minutajoš 25 povezanih
Ko je Gorski Matović, batinaš SNS uhapšen zbog divljanja u Novom Sadu?
Nova pre 2 minutajoš 3 povezane
Počelo je! Vrata su zatvorena, opsadno stanje zbog Rusa: Sve vrvi od policije u Ženevi, Trampovi ljudi na licu mesta, Ukrajinci imali tajni sastanak
Blic pre 37 minutajoš 19 povezanih
Vučić ne sme u Novi Sad, pa je pustio robijaše na studente: Pokazna vežba šta nas čeka na dan izbora
Nova pre 7 minutajoš 12 povezanih
Pokuševski: "Prilika za nas domaće igrače da pokažemo da zaslužujemo ukazano poverenje"
B92 pre 16 minutajoš 19 povezanih