Povezane vesti
Micotakis o nabavci F-35: „Važan dan za nacionalnu odbranu i diplomatiju. Zapečaćena strateška dubina grčko-američkih…
Nova 27.01.2024
Grčki premijer Kirijakos Micotakis izjavio je da je danas važan dan za grčku nacionalnu odbranu i grčku diplomatiju jer je Grčka zvanično na putu da nabavi do 40 aviona F-35. „Na osnovu pisma koje sam dobio od državnog sekretara Sjedinjenih… »
Micotakis o nabavci 40 borbenih aviona F-35: Važan dan za nacionalnu odbranu i grčku diplomatiju
Euronews 27.01.2024
Grčki premijer Kirijakos Micotakis izjavio je da je danas važan dan za grčku nacionalnu odbranu i grčku diplomatiju jer je Grčka zvanično na putu da nabavi do 40 aviona F-35. "Na osnovu pisma koje sam dobio od državnog sekretara Sjedinjenih… »
Micotakis o nabavci F-35: Važan dan za nacionalnu odbranu i grčku diplomatiju
Telegraf 27.01.2024
Prema njegovim rečima, Grčka će istovremeno besplatno dobiti vrlo veliki paket opreme. Grčki premijer Kirijakos Micotakis izjavio je da je danas važan dan za grčku nacionalnu odbranu i grčku diplomatiju jer je Grčka zvanično na putu da nabavi do… »
Vesti dana »
"Žao mi je što se turneja završila, kad dođem kući prvo ću zagrliti Filipa" Aleksandra Prijović otkrila koliko je tačno koncerata održala u proteklih 15 meseci: Brojka obara sa nogu (Video)
Blic pre 1 satjoš 10 povezanih
Srušio se most od 533 metra u Brazilu, poginula najmanje jedna osoba
RTS pre 55 minutajoš 1 povezana
Netanjahu preti da će delovati silom i odlučno protiv pobunjenika u Jemenu
Danas pre 12 satijoš 3 povezane
Oglasio se MUP o protestu: Izneo procenu koliko ljudi je bilo na Slaviji
Danas pre 7 satijoš 1 povezana
Rusija pogubljuje sve više ukrajinskih ratnih zarobljenika, tvrdi Kijev
BBC News pre 1 minutjoš 2 povezane