Povezane vesti
Šapić ne govori za N1: Najbolje bi bilo da mi tu komunikaciju prekinemo
Radio 021 27.01.2024
Predsednik privremenog organa Beograda Aleksandar Šapić rekao je da je prekinuo komunikaciju sa TV N1 i da nema nameru da je nastavlja. Šapić prilikom posete Mladenovcu nije želeo da odgovara na pitanja novinarke N1. On je poručio da je sedam dana pre… »
Šapić odbija da odgovara na pitanja N1: Prekinuo sam svaku komunikaciju s vama, prosto niste dorasli
N1 Info 27.01.2024
Predsednik privremenog organa Beograda Aleksandar Šapić rekao je da je prekinuo komunikaciju sa TV N1 i da nema nameru da je nastavlja. Šapić prilikom posete Mladenovcu nije želeo da odgovara na pitanja novinarke N1, već je poručio da je „sedam dana pre… »
Šapić odbija da odgovara na pitanja N1: Prekinuo sam svaku komunikaciju s vama, prosto niste dorasli
Novi magazin 27.01.2024
Predsednik privremenog organa Beograda Aleksandar Šapić rekao je da je prekinuo komunikaciju sa TV N1 i da nema nameru da je nastavlja. Šapić prilikom posete Mladenovcu nije želeo da odgovara na pitanja novinarke N1, već je poručio da je „sedam dana pre… »
Vesti dana »

Samit Trampa i Putina na Aljasci: diplomatski napori, izazovi i zahtevi za učešćem Zelenskog
Naslovi.ai pre 19 minutajoš 59 povezanih

Pešić posle pobede nad Kiprom: "Svaki dan je novi cilj i treba napredovati, ali ne zavisi sve od nas", objasnio i šta je sa micićem: "Nadamo se da će biti spreman za Minhen"
Dnevnik pre 34 minutajoš 29 povezanih

Košarkaši Srbije deklasirali kipar: Pao rekord, "pukla stotka" i to bez Jokića i Bogdanovića
Dnevnik pre 59 minutajoš 24 povezane