Повезане вести
Кустендорф је за мене одувек оаза слободе: Милош Биковић у гостима код Кустурице, открио да ли ће сарађивати са чувеним…
Курир 27.01.2024
Глумац Милош Биковић био је гост Кустендорфа, где је приказан његов филм "Хоћу мужа" руске редитељке Соње Карпуњине. - Први пут сам овде био давно с филмом "Пулс", што делује као да је било у другом животу. Кустендорф је за… »
Милош Биковић након оптужби Украјине стигао на Кустендорф: Овде је за мене оаза слободе
Нова 27.01.2024
Милош Биковић стигао је последњег дана "Кустендорфа" у Дрвенград где ће представити свој нови филм "Хоћу мужа" руске редитељке Соње Карпуњине. Као што то обично бива сваки пут када се појави Милош Биковић, новинари и… »
Прво појављивање милоша Биковића након оптужби Украјине: Глумац стигао на Мећавник посебним поводом, а ево шта је рекао
Курир 27.01.2024
Глумац Милош Биковић стигао је на Кустендорф. Публика ће вечерас у оквиру програмске целине Нови аутори моћи да погледа дугометражни филм руске редитељке Соње Карпуњине "Хоћу мужа" у коме тумачи главну улогу. Драмски уметник… »
Вести дана »
Ових деветоро студената је на удару власти због Видовданског протеста: Терете их за припремање дела против уставног уређења
Глас Зајечара пре 5 сатијош 29 повезаних
Почела пријава нелегалних објеката, до 13 часова стигло више од 7.000 пријава
РТВ пре 22 минутајош 123 повезане
Уживо У Белгороду активирана противваздушна одбрана; Продоран удар: Расте број жртава ФОТО/ВИДЕО
Б92 пре 17 минутајош 76 повезаних