Povezane vesti

Kustendorf je za mene oduvek oaza slobode: Miloš Biković u gostima kod Kusturice, otkrio da li će sarađivati sa čuvenim…

Kustendorf je za mene oduvek oaza slobode: Miloš Biković u gostima kod Kusturice, otkrio da li će sarađivati sa čuvenim…

Kurir 27.01.2024
Glumac Miloš Biković bio je gost Kustendorfa, gde je prikazan njegov film "Hoću muža" ruske rediteljke Sonje Karpunjine. - Prvi put sam ovde bio davno s filmom "Puls", što deluje kao da je bilo u drugom životu. Kustendorf je za mene oduvek oaza slobode… »
Miloš Biković nakon optužbi Ukrajine stigao na Kustendorf: Ovde je za mene oaza slobode

Miloš Biković nakon optužbi Ukrajine stigao na Kustendorf: Ovde je za mene oaza slobode

Nova 27.01.2024
Miloš Biković stigao je poslednjeg dana "Kustendorfa" u Drvengrad gde će predstaviti svoj novi film "Hoću muža" ruske rediteljke Sonje Karpunjine. Kao što to obično biva svaki put kada se pojavi Miloš Biković, novinari i fotoreporteri su ga saletali sa… »
Prvo pojavljivanje miloša Bikovića nakon optužbi Ukrajine: Glumac stigao na Mećavnik posebnim povodom, a evo šta je rekao

Prvo pojavljivanje miloša Bikovića nakon optužbi Ukrajine: Glumac stigao na Mećavnik posebnim povodom, a evo šta je rekao

Kurir 27.01.2024
Glumac Miloš Biković stigao je na Kustendorf. Publika će večeras u okviru programske celine Novi autori moći da pogleda dugometražni film ruske rediteljke Sonje Karpunjine "Hoću muža" u kome tumači glavnu ulogu. Dramski umetnik je na Mećavnik stigao sa… »

Vesti dana »

Sankcije NIS-u štetile bi i Jadranskom nafotovodu

Sankcije NIS-u štetile bi i Jadranskom nafotovodu

Vreme pre 20 minutajoš 17 povezanih
Podignuta optužnica protiv bivšeg direktora FBI Džejmsa Komija

Podignuta optužnica protiv bivšeg direktora FBI Džejmsa Komija

Novi magazin pre 40 minutajoš 16 povezanih
Vučić u Njujorku razgovarao sa Netanjahuom

Vučić u Njujorku razgovarao sa Netanjahuom

N1 Info pre 1 satjoš 16 povezanih