Povezane vesti
Seks: Misterija ženskog orgazma
Južne vesti 27.01.2024
iStock Moja veš mašina ima sigurnosni mehanizam. Da bi je aktivirali, morate da pritiskate dugme za paljenje određeni vremenski period određenom snagom; ako ga pritiskate previše slabo, ništa se neće desiti, ako ga pritiskate previše jako, mašina besno… »
Radio 021 27.01.2024
Od postojanja G-tačke do porekla višestrukih orgazama, ženska seksualnost je nekada zbunjivala naučnike. Ali kao što je otkrila Linda Gedes, radikalni eksperimenti su konačno počeli da pružaju neke odgovore. iStock Moja veš mašina ima sigurnosni… »
BBC News 27.01.2024
Od postojanja G-tačke do porekla višestrukih orgazama, ženska seksualnost je nekada zbunjivala naučnike. Ali kao što je otkrila Linda Gedes, radikalni eksperimenti su konačno počeli da pružaju neke odgovore. Moja veš mašina ima sigurnosni mehanizam. Da… »
Danas 27.01.2024
Moja veš mašina ima sigurnosni mehanizam. Da bi je aktivirali, morate da pritiskate dugme za paljenje određeni vremenski period određenom snagom; ako ga pritiskate previše slabo, ništa se neće desiti, ako ga pritiskate previše jako, mašina besno pišti na… »
Vesti dana »

Toplotni talas u Srbiji: visoke temperature, upozorenja i rizik od požara do 17. avgusta
Naslovi.ai pre 35 minutajoš 46 povezanih

Predstojeći samit Trampa i Putina na Aljasci: test za mir u Ukrajini i međunarodne reakcije
Naslovi.ai pre 55 minutajoš 45 povezanih

Smanjena vrednost građevinskih radova u Srbiji u drugom kvartalu
N1 Info pre 44 minutajoš 23 povezane