Povezane vesti
Seks: Misterija ženskog orgazma
Južne vesti 27.01.2024
iStock Moja veš mašina ima sigurnosni mehanizam. Da bi je aktivirali, morate da pritiskate dugme za paljenje određeni vremenski period određenom snagom; ako ga pritiskate previše slabo, ništa se neće desiti, ako ga pritiskate previše jako, mašina… »
Danas 27.01.2024
Moja veš mašina ima sigurnosni mehanizam. Da bi je aktivirali, morate da pritiskate dugme za paljenje određeni vremenski period određenom snagom; ako ga pritiskate previše slabo, ništa se neće desiti, ako ga pritiskate previše jako, mašina besno… »
BBC News 27.01.2024
Od postojanja G-tačke do porekla višestrukih orgazama, ženska seksualnost je nekada zbunjivala naučnike. Ali kao što je otkrila Linda Gedes, radikalni eksperimenti su konačno počeli da pružaju neke odgovore. Moja veš mašina ima sigurnosni… »
Radio 021 27.01.2024
Od postojanja G-tačke do porekla višestrukih orgazama, ženska seksualnost je nekada zbunjivala naučnike. Ali kao što je otkrila Linda Gedes, radikalni eksperimenti su konačno počeli da pružaju neke odgovore. iStock Moja veš mašina ima sigurnosni… »
Vesti dana »

Majka mladića stradalog u padu nadstrešnice potvrdila da je dobila montirane slike mlađeg sina: Slučaj prijavljen policiji
Danas pre 1 satjoš 3 povezane

Đoković uspešno započeo turnir u Majamiju: Hidžikata je „arhiviran“, sledi meč sa Argentincem
Danas pre 3 satajoš 2 povezane

(VIDEO) Građani se okupili ispred niške policije: Ne zna se zašto je priveden student Mateja Nikolić, ne dozvoljava se ulazak advokata
Danas pre 1 satjoš 2 povezane

MUP: Zbog drastičnog narušavanja javnog reda i mira u Nišu policija će privesti odgovorne
Danas pre 3 satajoš 1 povezana