Povezane vesti
Svi mi smo duhovna deca Svetog Save Na Savindan patrijarh Porfirije bogoslužio u hramu Svetog Save na Vračaru
Kurir 27.01.2024
Poglavar Srpske pravoslavne crkve patrijarh Porfirije izjavio je danas, bogoslužeći na Savindanu hramu Svetog Save na Vračaru, da je osnovna odlika svetosavlja vera u Hrista, saopštila je Srpska pravoslavna crkva. Danas, kada celo Srpstvo slavi slavu… »
Patrijarh Porfirije: Svi mi smo duhovna deca Svetog Save
RTS 27.01.2024
Poglavar Srpske pravoslavne crkve patrijarh Porfirije izjavio je danas, bogoslužeći na Savindan u hramu Svetog Save na Vračaru, da je osnovna odlika svetosavlja vera u Hrista, saopštila je Srpska pravoslavna crkva. Danas, kada celo Srpstvo slavi… »
Patrijarh Porfirije: Svi smo mi duhovna deca Svetog Save
Sputnik 27.01.2024
Poglavar Srpske pravoslavne crkve patrijarh Porfirije izjavio je danas, bogoslužeći na Savindan u hramu Svetog Save na Vračaru, da je osnovna odlika svetosavlja vera u Hrista, saopštila je Srpska pravoslavna crkva. Danas, kada celo Srpstvo slavi… »
Euronews 27.01.2024
Poglavar Srpske pravoslavne crkve patrijarh Porfirije izjavio je danas, bogoslužeći na Savindan u hramu Svetog Save na Vračaru, da je osnovna odlika svetosavlja vera u Hrista, saopštila je Srpska pravoslavna crkva. Tanjug/Nemanja Jovanović "Danas… »
Telegraf 27.01.2024
"Svetost je, braćo i sestre, u njegovo vreme, pored svega ostalog što je potrebno, bila najpotrebnija. Kako je bilo onda, tako je i danas" Poglavar Srpske pravoslavne crkve patrijarh Porfirije izjavio je danas, bogoslužeći na Savindanu hramu Svetog… »
RTV 27.01.2024
BEOGRAD - Poglavar Srpske pravoslavne crkve patrijarh Porfirije izjavio je danas, bogoslužeći na Savindan u hramu Svetog Save na Vračaru, da je osnovna odlika svetosavlja vera u Hrista, saopštila je Srpska pravoslavna crkva. Danas, kada celo Srpstvo… »
Vesti dana »
BIRODI: Oglašavanje SNS o izveštavanju RTS primer neukog i pretećeg sadržaja
Danas pre 6 satijoš 4 povezane
Bjelogrlić na protestu u Novom Sadu: Studenti ne oslobađaju samo Srbiju, već ceo region
Beta pre 4 satijoš 1 povezana