Повезане вести

Патријарх Порфирије: Сви ми смо духовна деца Светог Саве

РТС 27.01.2024
Поглавар Српске православне цркве патријарх Порфирије изјавио је данас, богослужећи на Савиндан у храму Светог Саве на Врачару, да је основна одлика светосавља вера у Христа, саопштила је Српска православна црква. Данас, када… »
Сви ми смо духовна деца Светог Саве На Савиндан патријарх Порфирије богослужио у храму Светог Саве на Врачару

Сви ми смо духовна деца Светог Саве На Савиндан патријарх Порфирије богослужио у храму Светог Саве на Врачару

Курир 27.01.2024
Поглавар Српске православне цркве патријарх Порфирије изјавио је данас, богослужећи на Савиндану храму Светог Саве на Врачару, да је основна одлика светосавља вера у Христа, саопштила је Српска православна црква. Данас, када… »
Патријарх Порфирије: Сви смо ми духовна деца Светог Саве

Патријарх Порфирије: Сви смо ми духовна деца Светог Саве

Спутник 27.01.2024
Поглавар Српске православне цркве патријарх Порфирије изјавио је данас, богослужец́и на Савиндан у храму Светог Саве на Врачару, да је основна одлика светосавља вера у Христа, саопштила је Српска православна црква. Данас… »

Еуроневс 27.01.2024
Поглавар Српске православне цркве патријарх Порфирије изјавио је данас, богослужећи на Савиндан у храму Светог Саве на Врачару, да је основна одлика светосавља вера у Христа, саопштила је Српска православна црква… »

Телеграф 27.01.2024
"Светост је, браћо и сестре, у његово време, поред свега осталог што је потребно, била најпотребнија. Како је било онда, тако је и данас" Поглавар Српске православне цркве патријарх Порфирије изјавио је данас, богослужећи на… »

РТВ 27.01.2024
БЕОГРАД - Поглавар Српске православне цркве патријарх Порфирије изјавио је данас, богослужећи на Савиндан у храму Светог Саве на Врачару, да је основна одлика светосавља вера у Христа, саопштила је Српска православна црква… »

Вести дана »