Повезане вести
Патријарх Порфирије: Сви ми смо духовна деца Светог Саве
РТС 27.01.2024
Поглавар Српске православне цркве патријарх Порфирије изјавио је данас, богослужећи на Савиндан у храму Светог Саве на Врачару, да је основна одлика светосавља вера у Христа, саопштила је Српска православна црква. Данас, када… »
Патријарх Порфирије: Сви смо ми духовна деца Светог Саве
Спутник 27.01.2024
Поглавар Српске православне цркве патријарх Порфирије изјавио је данас, богослужец́и на Савиндан у храму Светог Саве на Врачару, да је основна одлика светосавља вера у Христа, саопштила је Српска православна црква. Данас, када… »
Еуроневс 27.01.2024
Поглавар Српске православне цркве патријарх Порфирије изјавио је данас, богослужећи на Савиндан у храму Светог Саве на Врачару, да је основна одлика светосавља вера у Христа, саопштила је Српска православна црква. Тањуг/Немања… »
Телеграф 27.01.2024
"Светост је, браћо и сестре, у његово време, поред свега осталог што је потребно, била најпотребнија. Како је било онда, тако је и данас" Поглавар Српске православне цркве патријарх Порфирије изјавио је данас, богослужећи на… »
Вести дана »
Србија дала рок до 15. јануара - ко су потенцијалнии купци: "Сви сценарији за НИС могући"
Еуроневс пре 42 минутајош 16 повезаних
У Бујановцу се евро у уторак у мењачницама продавао и по 120 динара, уз оцену да ће, због велике тражње, курс бити још виши.
ОК радио пре 1 сатјош 7 повезаних
Рекордне цене пелета, поскупео за више од 50 одсто: Дракулић каже да га има за извоз, а продавац из Чачка да је несташица
Глас Зајечара пре 1 сатјош 7 повезаних
Заражено више од 400 малишана, чак 14 жаришта у Београду: Како да препознате дечје глисте и како се лече
Нова пре 1 сатјош 3 повезане
Спајић подржао Вучићеву идеју о целом Западном Балкану у ЕУ: Ми ћемо вас тамо чекати већ од 2028.
Блиц пре 2 сатајош 20 повезаних