Povezane vesti
Patrijarh Porfirije: Svi mi smo duhovna deca Svetog Save
RTS 27.01.2024
Poglavar Srpske pravoslavne crkve patrijarh Porfirije izjavio je danas, bogoslužeći na Savindan u hramu Svetog Save na Vračaru, da je osnovna odlika svetosavlja vera u Hrista, saopštila je Srpska pravoslavna crkva. Danas, kada celo Srpstvo slavi slavu… »
Patrijarh Porfirije: Svi smo mi duhovna deca Svetog Save
Sputnik 27.01.2024
Poglavar Srpske pravoslavne crkve patrijarh Porfirije izjavio je danas, bogoslužeći na Savindan u hramu Svetog Save na Vračaru, da je osnovna odlika svetosavlja vera u Hrista, saopštila je Srpska pravoslavna crkva. Danas, kada celo Srpstvo slavi slavu… »
Euronews 27.01.2024
Poglavar Srpske pravoslavne crkve patrijarh Porfirije izjavio je danas, bogoslužeći na Savindan u hramu Svetog Save na Vračaru, da je osnovna odlika svetosavlja vera u Hrista, saopštila je Srpska pravoslavna crkva. Tanjug/Nemanja Jovanović "Danas, kada… »
Telegraf 27.01.2024
"Svetost je, braćo i sestre, u njegovo vreme, pored svega ostalog što je potrebno, bila najpotrebnija. Kako je bilo onda, tako je i danas" Poglavar Srpske pravoslavne crkve patrijarh Porfirije izjavio je danas, bogoslužeći na Savindanu hramu Svetog Save… »
Vesti dana »
Đoković: Pojavilo se mnogo "stručnjaka" koji su želeli da me penzionišu, želim da im se zahvalim
Radio 021 pre 54 minutajoš 280 povezanih
Veći broj vozila na putevima pred vikend, zbog kiše vozačima se savetuje oprez na putu
RTV pre 1 satjoš 119 povezanih
Aleksić (NPS): Uhapšeni zbog marihuane kod Kruševca među darodavcima centrale SNS-a
Beta pre 3 satajoš 40 povezanih