Povezane vesti
Svečanom Akademijom i dodelom nagrada obeležen Dan Svetog Save na Univerzitetu u Kragujevcu
RTK 27.01.2024
Povodom obeležavanja Svetog Save, Dana duhovnosti u Republici Srbiji, u Svečanoj sali Rektorata u Kragujevcu održana je Svetosavska akademija i dodeljene nagrade najuspešnijim studentima, profesorima i naučno istraživačkim timovima. Prema odluci Senata… »
Svetosavska akademija na Univerzitetu u Kragujevcu
Veliki park 27.01.2024
Povodom obeležavanja Svetog Save – Dana duhovnosti u Republici Srbiji biće održana svečana akademija, u subotu 27. januara 2024. godine, sa početkom u 11.00 sati u Svečanoj sali Univerziteta u Kragujevcu. Univerzitet u Kragujevcu dodeliće Svetosavsku… »
Vesti dana »
Teheran najavio paklenu osvetu zbog udara na Bejrut! "Liban je naš život, pregažena je crvena linija, nećemo tolerisati Izrael"
Kurir pre 1 satjoš 29 povezanih
Zelenski otkrio detalje razgovora sa liderom SAD: "Poželeo sam predsedniku Trampu svaki uspeh"
Kurir pre 8 minutajoš 42 povezane
Jaćimović od sutra u zatvoru: Slali su mi kazne dok sam štrajkovao glađu, nisam mogao ni da se žalim
Nova pre 12 satijoš 5 povezanih
Nevreme tokom večeri na severu Vojvodine i u Beogradu: Vanredna situacija okončana
N1 Info pre 33 minutajoš 117 povezanih
Tužilaštvo u Prištini otkrilo zbog čega je tzv. kosovska policija uhapsila petoricu Srba iz Štrpca i Gnjilana (video)
Blic pre 33 minutajoš 39 povezanih