Povezane vesti
„Odakle mu pravo da već 10 godina blati moju ćerku?“: Ovako je majka Severine Vučković pričala o bivšem zetu Milanu…
Nova 27.01.2024
Pevačica Severina Vučković izgubila je pravnu bitku vođenu za starateljstvo nad sinom Aleksandrom, a Vrhovni sud je doneo presudu da je starateljstvo nad njihovim maloletnim sinom Aleksandrom, u potpunosti vraća ocu deteta. Pevačici je majka Ana… »
Severina odgovorila Milanoviću
SEEbiz 27.01.2024
ZAGREB - Slučaj Severine kojoj je Vrhovni sud poništio odluku Županijskog suda o zajedničkom skrbništvu nje i Milana Popovića nad sinom Aleksandrom, komentirao je predsjednik Zoran Milanović, izjavivši: “Devet godina to traje, taj dječak je… »
Vesti dana »
U Zubinom Potoku prekinuto snabdevanje vodom za piće zbog oštećenja kanala Ibar - Lepenac
Blic pre 3 satajoš 6 povezanih
"Spreman sam da odmah okončam rat s: Rusijom!" Zelenski prelomio: Ne mora da se vraća teritorija, imam samo jedan uslov!"
Blic pre 6 satijoš 3 povezane
Petrušev načeo, Teodosić nastavio, Dobrić dovršio: Bajern u „Areni“ prošao kao Štutgart na „Marakani“
Danas pre 2 satajoš 3 povezane
Razrešene Jelena Tanasković i Anita Dimoski nakon hapšenja zbog urušavanja nadstrešnice
Danas pre 5 satijoš 1 povezana