Povezane vesti
"Mučim se sve više, nije mi lako!" Novak Đoković otvorio dušu
Večernje novosti 27.01.2024
NOVAK Đoković pričao je o porodici i otkrio je kako mu sve teže padaju odlasci na turnire. FOTO: Tanjug/AP Najbolji teniser sveta je u polufinalu Australijan opena poražen od Janika Sinera, a pre tog meča dao je intervju za tamošnju televiziju u… »
Mučim se sve više, nisam bio uz ćerku kad se to dogodilo! Đoković otvorio dušu: Iskreno, nije mi lako
Mondo 27.01.2024
Novak Đoković pričao je o porodici i koliko mu teško pada kada odlazi na turnire. Novak Đoković pričao je o porodici i koliko mu teško pada kada odlazi na turnire. Novak Đoković završio je takmičenje na Australijan openu u polufinalu, izgubio… »
Emotivni Novak otvorio dušu: "Nije lako, da budem iskren! Deca mi se menjaju, ja nisam bio tu u važnom trenutku..."
Kurir 27.01.2024
Novak Đoković nije uspeo da se plasira u još jedno finale Australijan opena pošto je u polufinalnom meču poražen od Janika Sinera. Neposredno pred ovaj susret emotivni Novak dao je intervju australijskim medijima gde je otkrio šta ga muči. - Nije… »
Vesti dana »

MUP: Neistiniti navodi Tepić da su Srbiji dostavljeni podaci o vezi državnog vrha i kriminalaca
N1 Info pre 2 satajoš 34 povezane

Srpski univerziteti na CWUR listi: Kragujevački treći u nacionalnoj konkurenciji
Pressek pre 4 satijoš 21 povezana

Novi Sad: Mladiću koji se suprotstavio huliganima u Futogu godinu dana kućnog pritvora
Novi magazin pre 1 satjoš 15 povezanih