Povezane vesti

"Mučim se sve više, nije mi lako!" Novak Đoković otvorio dušu

"Mučim se sve više, nije mi lako!" Novak Đoković otvorio dušu

Večernje novosti 27.01.2024
NOVAK Đoković pričao je o porodici i otkrio je kako mu sve teže padaju odlasci na turnire. FOTO: Tanjug/AP Najbolji teniser sveta je u polufinalu Australijan opena poražen od Janika Sinera, a pre tog meča dao je intervju za tamošnju televiziju u… »
Mučim se sve više, nisam bio uz ćerku kad se to dogodilo! Đoković otvorio dušu: Iskreno, nije mi lako

Mučim se sve više, nisam bio uz ćerku kad se to dogodilo! Đoković otvorio dušu: Iskreno, nije mi lako

Mondo 27.01.2024
Novak Đoković pričao je o porodici i koliko mu teško pada kada odlazi na turnire. Novak Đoković pričao je o porodici i koliko mu teško pada kada odlazi na turnire. Novak Đoković završio je takmičenje na Australijan openu u polufinalu, izgubio… »
Emotivni Novak otvorio dušu: "Nije lako, da budem iskren! Deca mi se menjaju, ja nisam bio tu u važnom trenutku..."

Emotivni Novak otvorio dušu: "Nije lako, da budem iskren! Deca mi se menjaju, ja nisam bio tu u važnom trenutku..."

Kurir 27.01.2024
Novak Đoković nije uspeo da se plasira u još jedno finale Australijan opena pošto je u polufinalnom meču poražen od Janika Sinera. Neposredno pred ovaj susret emotivni Novak dao je intervju australijskim medijima gde je otkrio šta ga muči. - Nije… »

Vesti dana »