Повезане вести
Понудио ми 30.000 евра да му убијем жену Стравично сведочење убице супруге Пацолијевог саветника: Рекао ми је да мора да се…
Курир 27.01.2024
Гранит Плава изјавио је да му је Наим Мурсељи платио да убије његову жену Љиридону Адемај. Плава је у сведочењу полицијским истражитељима 1. децембра 2023. навео да му је Мурсељи понудио 30.000 евра за убиство Љиридоне… »
Стравично! Осумњичени за убиство: Супруг Лиридоне Адемај ми је понудио 30.000 евра да је ликвидирам
Телеграф 27.01.2024
Плава је у сведочењу полицијским истражитељима 1. децембра 2023. навео да му је Мурсели понудио 30.000 евра за убиство Лиридоне Адемаја. Гранит Плава изјавио је да му је Наим Мурсели наредио да убије своју жену Лиридону Адемај… »
Вести дана »
Руско "њет" за примирје у Украјини Кремљ се огласио: То није наш циљ, наш циљ је већи, апсолутни приоритет
Ало пре 5 сатијош 2 повезане
Трамп потврдио да су америчке снаге заплениле танкер за нафту код обала Венецуеле
РТВ пре 8 минутајош 3 повезане
Спремите се за временски раскол! На овим местима температура скаче до 15 степени, а на овим пада и до 0! Ево какво нас време чека до краја године!
Ало пре 23 минутајош 3 повезане
Фон дер Лајен и Кошта после састанка с Вучићем: Желимо да видимо демократску Србију у ЕУ
Данас пре 6 сатијош 1 повезана