Povezane vesti
"Moj otac se ženio 13 puta, ona je imala 13 Kada se udala" Skandalozno priznanje našeg poznatog folk pevača
Kurir 27.01.2024
Pevač Acko Nezirović progovorio je o braku, a sve je šokirao priznanjem koliko puta se ženio njegov otac. - Moj otac se ženio 13 puta. Moja pokojna baba se udala sa 13 godina, ali to je sve bilo nešto kao dete. Oni su sa Kosova i Metohije – rekao… »
"Ja sam se ženio dva puta, a moj otac 13" Pevač progovorio o brakovima, izneo svu intimu: "Ona je imala 13 godina kada se…
Blic 27.01.2024
Pevač Acko Nezrović progovorio je o braku, a sve je šokirao priznanjem koliko puta se ženio njegov otac. - Moj otac se ženio 13 puta. Moja pokojna baba se udala sa 13 godina, ali to je sve bilo nešto kao dete. Oni su sa Kosova i Metohije – rekao… »
Vesti dana »
Svi u blokade: Studenti Filozofskog fakulteta u Novom Sadu okačili transparente
Danas pre 46 minutajoš 40 povezanih
Potpredsednik Srpske liste: Srbi na severu trpe torturu od takozvanih kosovskih specijalnih policijskih snaga
Euronews pre 2 satajoš 26 povezanih
Novi Sad: 2.000 učenika i građana pred Zmaj Jovinom gimnazijom, traže ostavku direktora
Beta pre 5 satijoš 22 povezane
El Sarag: Neozbiljno je usvojiti više od 50 zakona za dva sata, ne donose se preko noći i bez javne rasprave
N1 Info pre 34 minutajoš 19 povezanih