Povezane vesti
"Moj otac se ženio 13 puta, ona je imala 13 Kada se udala" Skandalozno priznanje našeg poznatog folk pevača
Kurir 27.01.2024
Pevač Acko Nezirović progovorio je o braku, a sve je šokirao priznanjem koliko puta se ženio njegov otac. - Moj otac se ženio 13 puta. Moja pokojna baba se udala sa 13 godina, ali to je sve bilo nešto kao dete. Oni su sa Kosova i Metohije – rekao… »
"Ja sam se ženio dva puta, a moj otac 13" Pevač progovorio o brakovima, izneo svu intimu: "Ona je imala 13 godina kada se…
Blic 27.01.2024
Pevač Acko Nezrović progovorio je o braku, a sve je šokirao priznanjem koliko puta se ženio njegov otac. - Moj otac se ženio 13 puta. Moja pokojna baba se udala sa 13 godina, ali to je sve bilo nešto kao dete. Oni su sa Kosova i Metohije – rekao… »
Vesti dana »

Opozicija predlaže 'Vladu narodnog poverenja', vlast odgovara: 'Vi nemate ničije poverenje'
BBC News pre 5 satijoš 31 povezana

Dekan Fizičkog fakulteta predlaže Slavici Đukić Dejanović: Dođite i uhapsite ceo fakultet
Nova pre 4 satijoš 26 povezanih

Tihi junak stravičnog požara u Kočanima; Jovan iz plamena spasao 21 mladu osobu FOTO
B92 pre 2 satajoš 58 povezanih

„Taktika salame“ vlasti u Srbiji: Nemački mediji o upotrebi zvučnog oružja tokom protesta
N1 Info pre 1 satjoš 30 povezanih