Povezane vesti
"Moj otac se ženio 13 puta, ona je imala 13 Kada se udala" Skandalozno priznanje našeg poznatog folk pevača
Kurir 27.01.2024
Pevač Acko Nezirović progovorio je o braku, a sve je šokirao priznanjem koliko puta se ženio njegov otac. - Moj otac se ženio 13 puta. Moja pokojna baba se udala sa 13 godina, ali to je sve bilo nešto kao dete. Oni su sa Kosova i Metohije – rekao… »
"Ja sam se ženio dva puta, a moj otac 13" Pevač progovorio o brakovima, izneo svu intimu: "Ona je imala 13 godina kada se…
Blic 27.01.2024
Pevač Acko Nezrović progovorio je o braku, a sve je šokirao priznanjem koliko puta se ženio njegov otac. - Moj otac se ženio 13 puta. Moja pokojna baba se udala sa 13 godina, ali to je sve bilo nešto kao dete. Oni su sa Kosova i Metohije – rekao… »
Vesti dana »

(Mape) stigle vrućine, oglasio se RHMZ, upaljen meteo alarm: Toplotni talas se spustio na Srbiju i ne planira skoro da popusti: Evo šta nas čeka narednih dana!
Kurir pre 3 satajoš 28 povezanih

Plazma se vraća na velika vrata: Bambi obnovio proizvodne linije i ponovo radi punim kapacitetom
U centar pre 17 minutajoš 19 povezanih

Univerzitet u Beogradu među najboljim u svetu prema listi Global 2000
RTS pre 2 satajoš 20 povezanih

UN: Namerno ograničavanje pomoći u hrani u Gazi može da predstavlja ratni zločin
NIN pre 2 satajoš 22 povezane