Povezane vesti
"Mama, ja sam mu drug on me neće povrediti" Užasavajući rezultati obdukcije dečaka kog je vršnjak ubio: Više od 17 rana
Mondo 27.01.2024
Trinaestogodišnjak iz Niške Banje, koji je 5. oktobra, u svom domu, ubio dečaka iz razreda i dalje je na psihijatrijskom veštačenju u Beogradu, saopštilo je Osnovno javno tužilaštvo iz Niša. Trinaestogodišnjak iz Niške Banje, koji je 5… »
Roditelji dečaka koga je ubio drug: Sva deca su znala da nosi noževe u školu
N1 Info 27.01.2024
Trinaestogodišnjak iz Niške Banje, koji je 5. oktobra, u svom domu, ubio dečaka iz razreda i dalje je na psihijatrijskom veštačenju u Beogradu, saopštilo je Osnovno javno tužilaštvo iz Niša. Počinilac M. M. krivično je neodgovoran, a roditelji… »
Roditelji dečaka koga je ubio drug: Sva deca su znala da nosi noževe u školu
N1 Info 27.01.2024
Trinaestogodišnjak iz Niške Banje, koji je 5. oktobra, u svom domu, ubio dečaka iz razreda i dalje je na psihijatrijskom veštačenju u Beogradu, saopštilo je Osnovno javno tužilaštvo iz Niša. Počinilac M. M. krivično je neodgovoran, a roditelji… »
Vesti dana »
Danas se navršava sedam godina od ubistva Olivera Ivanovića
Novi magazin pre 42 minutajoš 10 povezanih
Bajden u oproštajnom govoru: Opasnost od oligarhije i neograničene moći u rukama bogatih
N1 Info pre 37 minutajoš 11 povezanih
VIDEO Pogledajte reakciju Hila zbog povika navijača Zvezde: Gledao direktno u zastavu „Nema predaje“
Nova pre 1 satjoš 9 povezanih