Povezane vesti
Vlahović nastavio golgetersku seriju
Politika 27.01.2024
Fudbaleri Juventusa remizirali su večeras protiv Empolija 1:1 (0:0) u 22. kolu italijanske Serije A. Jedini gol za Staru damu postigao je srpski reprezentativac Dušan Vlahović u 50. minutu. Njemu je ovo peti pogodak na poslednja tri meča, ukupno je… »
Milanu ne pomažu ni 2 penala! Loftus-Čik pogađao dva puta, Orsolini u nadoknadi sa "bele tačke" izvukao bod za Bolonju
Kurir 27.01.2024
Fudbaleri Milana i Bolonje odigrali se nerešeno 2:2 (1:1) u utakmici 22. kola Serije A. Gosti su poveli u 29. minutu golom Cirkcija, a rezultat je poravnao Loftus-Čik u poslednjem minutu prvog poluvremena. U 83. minutu Ruben Loftus-Čik novim pogotkom… »
Dušan vlahović ne može sve sam: Srpski as pogodio, Juventus se obrukao protiv Empolija i osvojio samo bod video
Kurir 27.01.2024
Fudbaleri Juventusa napravili su veliki kiks u borbi za titulu u Italiji. "Bjankoneri" su u Torinu u utakmici 22. kola odigrali protiv pretposlednjeg Empolija samo 1:1. "Stara dama je prva sa 53 boda, ali ima i dve utakmice više u odnosu na Inter koji… »
Vlahović besan - izleteo sa terena uz brdo psovki: Sudija odsvirao kraj, Dušan totalno izgubio živce! (video)
Mondo 27.01.2024
Na koga je Vlahović bio ljut, još uvek nije jasno. A imao je i zašto da bude besan... Na koga je Vlahović bio ljut, još uvek nije jasno. A imao je i zašto da bude besan... Au, kako je besan Dušan Vlahović! Srpski napadač je nastavio seriju golova u dresu… »
Vesti dana »

Mali najavio da će marže u trgovinskim lancima biti ograničene na maksimalnih 20 odsto
Forbes pre 2 satajoš 23 povezane

Izrael nastavlja pritisak na Gazu uz mobilizaciju rezervista i planove za zauzimanje grada
Naslovi.ai pre 5 satijoš 27 povezanih

Pregovori o Ukrajini: Bezbednosne garancije, lokacije sastanaka i zahtevi za prekid vatre
Naslovi.ai pre 9 minutajoš 47 povezanih

„Ja da sam policajac, ubio bih ga kao kera“: Ovako pristalice SNS misle da policija treba da funkcioniše VIDEO
Nova pre 4 satijoš 31 povezana