Povezane vesti
Poslednju reč daju oni, a ja obraz ne dam: Snežana Đurišić progovorila o "pravilima" "Zvezda Granda" i o tužbi da je…
Večernje novosti 27.01.2024
SNEŽANA ĐURIŠIĆ govorila je o tužbi koju je podnela protiv učesnika takmičenja "Zvezde Granda". Foto: ATA images Kandidat u takmičenju Dušan Vukadinović rekao je da je Snežana Đurišić tražila od njegove majke novac kako bi on prošao dalje… »
"Poslednju reč daju oni, a ja obraz ne dam!" Snežana Đurišić progovorila o "pravilima" Zvezda Granda i o tužbi da je…
Kurir 27.01.2024
U emisiji Divan šou kod Ivana Gajića pevačica Snežana Đurišić govorila je o tužbi koju je podnela protiv učesnika takmičenja Zvezde Granda. Kandidat u takmičenju Dušan Vukadinović rekao je da je Snežana Đurišić tražila od njegove majke… »
Vesti dana »
Skandal u kosovskoj policiji: Suspendovani policajci nisu reagovali na uništavanje murala junacima sa Košara
Blic pre 3 satajoš 1 povezana
Mile Kekin: Ako se svi pristojni ljudi povuku – jedina je opcija jednoumlje, diktatura
Danas pre 57 minutajoš 1 povezana
Savo Manojlović: Vučić glavni kreator incidenata, želi da sakrije korupciju od 65 miliona evra
Danas pre 5 satijoš 1 povezana
Trener Olimpijakosa napadnut posle utakmice: Jedan navijač me je gurnuo (VIDEO)
Danas pre 2 satajoš 2 povezane