Povezane vesti
Nesvakidašnja nesreća Skoro ceo automobil upao u rupu (foto)
Alo 27.01.2024
Nesvakidašnja saobraćajna nesreća dogodila se večeras na Petlovom brdu, kada je jedan automobil, iz za sada nepoznatog razloga, uleteo u rupu kod Osnovne škole Vladimir Rolović. Kako se vidi na snimku objavljenom na instagram profilu "moj_beo_grad"… »
Sakrio se od pauka! Automobil upao u rupu, ostali da vire samo točkovi, pljušte komentari! Video
Kurir 27.01.2024
Jedan automobil je iz za sada nepoznatog razloga gotovo čitav uleteo u rupu kod Osnovne škole Vladimir Rolović NA pETLOVOM bRDU Snimak je objavljen na instagram profilu "moj_beo_grad", a javio se i vlasnik uništenog automobila koji je objasnio da im je… »
Propao između škole i trotoara: Vozač hteo da parkira, pa skliznuo u provaliju, strašan snimak iz Beograda
Telegraf 27.01.2024
Vozilo je ostalo zaglavljeno. Snimak automobila koji je, kako se pretpostavlja, skliznuo sa trotoara i propao u rupu kod osnovne skole "Vladimir Rolović"objavljen je na Instagram stranici moj_beo_grad. Tačnije, vozilo se zaglavilo između škole i… »
Vesti dana »
Dva imena iz Prokuplja na Studentskoj listi „Studenti pobeđuju“
Prokuplje press pre 1 satjoš 42 povezane
Fon der Lajen predlaže da Kanada postane pridruženi član EU i osnivanje Evropskog saveta bezbednosti zbog pretnji iz Rusije
RTV pre 10 minutajoš 60 povezanih
U Srbiji pretežno sunčano i toplije, temperature do 29 stepeni
Naslovi.ai pre 46 minutajoš 30 povezanih
Haški sud osudio Tačija na 25 godina, a vođama OVK ukupno 81
Naslovi.ai pre 26 minutajoš 165 povezanih
Snimci velikih razaranja: iranski napadi Amerikancima naneli milijarde dolara štete
Politika pre 3 satajoš 22 povezane