Повезане вести

Вучић: Нисам нарочито заинтересован које ће бити препоруке Европског парламента

Политика 27.01.2024
СКОПЉЕ – Председник Србије Александар Вучић рекао је вечерас да није нарочито заинтересован која ће бити препорука и одлука Европског парламента у резолуцији о Србији. Он је то рекао новинарима након Светосавске академије у… »
Вучић: 'Нисам нарочито заинтересован' шта ће бити препорука и одлука Европског парламента о изборима

Вучић: 'Нисам нарочито заинтересован' шта ће бити препорука и одлука Европског парламента о изборима

Бета 27.01.2024
Председник Србије Александар Вучић изјавио је у суботу увече у Скопљу да "није нарочито заинтересован" за то шта ће бити препорука и одлука Европског парламента у вези с оценом избора одржаних 17. децембра у Србији. Одговарајући… »
Да ли Вучић стварно „није нарочито заинтересован“ за одлуку ЕП о изборима?

Да ли Вучић стварно „није нарочито заинтересован“ за одлуку ЕП о изборима?

Н1 Инфо 27.01.2024
Председник Србије Александар Вучић изјавио је у суботу увече у Скопљу да "није нарочито заинтересован" за то шта ће бити препорука и одлука Европског парламента у вези с оценом избора одржаних 17. децембра у Србији, јавља Бета… »
Вучић: Нисам нарочито заинтересован за препоруке Европског парламента, не могу да вам објасним колико сам се насекирао

Вучић: Нисам нарочито заинтересован за препоруке Европског парламента, не могу да вам објасним колико сам се насекирао

Нова 27.01.2024
Председник Србије Александар Вучић изјавио је вечерас како "није нарочито заинтересован" за препоруке Европског парламента по питању избора одржаних 17. децембра. „Када бих Вам поштено рекао, нисам нарочито заинтересован шта ће… »

Инсајдер 27.01.2024
Председник Србије Александар Вучић рекао је у суботу увече да није нарочито заинтересован која ће бити препорука и одлука Европског парламента у резолуцији о Србији. Он је то рекао новинарима након Светосавске академије у… »
Вучић се обратио из Скопља: Не бринем због препоруке Европског парламента, увек доносе одлуке против интереса Србије

Вучић се обратио из Скопља: Не бринем због препоруке Европског парламента, увек доносе одлуке против интереса Србије

Курир 27.01.2024
Председник Србије Александар Вучић обратио се из Скопља, где је присуствовао Светосавској академији. Он каже да је све било сјајно организовао, и каже да је најважније да градимо најбоље могуће односе са Скопљем. - Све што… »
Вучић: Срби и Македонци треба да граде најближе могуће односе

Вучић: Срби и Македонци треба да граде најближе могуће односе

Еуроневс 27.01.2024
Председник Александар Вучић изјавио је вечерас, након Светосавске академије у Скопљу, да Срби и Македонци треба да граде најближе могуће односе. "Мислим да је најважније да ми и Македонци градимо најближе могуће односе, немамо… »

Вести дана »