Povezane vesti
Ceci i meni su se složili glasovi: Tea Tairović o duetu sa folk divom, romskom balu i Aleksandri Prijović
Večernje novosti 27.01.2024
TEA TAIROVIĆ napisala je mnoge svoje pesme, a volela bih da piše i za kolege. Foto: Andreja Damjanović - Stvarno bi mi bilo zadovoljstvo da od nekih mojih tekstova kolega izabere onu pesmu u kojoj se pronalazi. Već imam neke ponude koje sam oberučke… »
"Ceci i meni su se složili glasovi": Tea Tairović o duetu sa folk divom, romskom balu i Aleksandri Prijović: "Godinama…
Blic 27.01.2024
Pevačica Tea Tairović napisala je mnoge svoje pesme, a volela bih da piše i za kolege. - Stvarno bi mi bilo zadovoljstvo da od nekih mojih tekstova kolega izabere onu pesmu u kojoj se pronalazi. Već imam neke ponude koje sam oberučke prihvatila i… »
Vesti dana »

Pripadnik 63. padobranske brigade preminuo u bolnici od povreda zadobijenih tokom padobranskog skoka
Danas pre 5 satijoš 2 povezane

Vučić nakon sastanka sa Martom Kos naglasio punu spremnost za reforme: "Verujem da ćemo otvoriti novu fazu u procesu evropskih integracija Srbije"
Blic pre 7 satijoš 1 povezana

Senat SAD potvrdio imenovanje Stivensa za ambasadora u Velikoj Britaniji
RTV pre 3 satajoš 1 povezana

Ove delove Srbije pogodiće pljusak: Prognoza za prvomajske praznike: Evo gde će biti čak 30 stepeni
Blic pre 6 satijoš 2 povezane

Premijer indije dao vojsci zeleno svetlo da se osveti Pakistanu: "Uradite šta god želite"
Kurir pre 53 minutajoš 1 povezana