Povezane vesti
Najveći brod za krstarenje na svetu ima 20 paluba i sedam bazena
Politika 27.01.2024
Najveći brod za krstarenje na svetu, dugačak gotovo koliko četiri gradska bloka zgrada, trebalo bi da danas počne svoje prvo putovanje polaskom iz luke u Majamiju, u SAD. Brod „Icon of the Seas” (Ikona mora) kompanije Rojal Karibien”, dugačak… »
Najveći brod za krstarenje na svetu ima 20 paluba i sedam bazena
Novi magazin 27.01.2024
Najveći brod za krstarenje na svetu, dugačak gotovo koliko četiri gradska bloka zgrada, trebalo bi da danas počne svoje prvo putovanje polaskom iz luke u Majamiju, u SAD. Brod "Icon of the Seas" (Ikona mora) kompanije Rojal Karibien (Royal Caribbean)… »
Najveći kruzer na svetu kreće na svoje prvo putovanje
N1 Info 27.01.2024
Najveći kruzer na svetu "Royal Caribbean Icon of the Seas" danas kreće na svoje prvo putovanje. Put otpočinje iz Majamija sa 8 hiljada putnika. Brod koristi prirodni tečni gas, koji bi trebalo da sagoreva mnogo čistije od tradicionalnih goriva, ali… »
Vesti dana »
Jordanski ministar: Postoji arapsko-egipatski plan o izgradnji Gaze bez raseljavanja Palestinaca
Blic pre 1 satjoš 1 povezana
Nestao dečak na Novom Beogradu: Nije se vratio iz škole, ranac i oprema nađeni u Bloku 44 (foto)
Blic pre 3 satajoš 2 povezane
Salman Ruždi sveočio protiv napadača: "Mislio sam da me udara pesnicom, a onda sam video krv na odeći"
Blic pre 3 satajoš 2 povezane
Vučević: Studentima koji pešače od Beograda do Kragujevca da se obezbedi smeštaj
Danas pre 4 satijoš 1 povezana