Povezane vesti
Vučić: Za 14 dana biće isplaćene sve penzije uvećane za 14,8 odsto
Politika 28.01.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je večeras da će za 14 dana biti isplaćene sve penzije uvećane za 14,8 odsto. „Od 5. do 10. februara će se isplaćivati. I ja sam srećan kako zbog naših penzionera, tako i zbog ljudi u javnom sektoru… »
Vučić: Za 14 dana biće isplaćene sve penzije uvećane za 14,8 odsto
RTV 28.01.2024
SKOPLJE - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da će za 14 dana biti isplaćene sve penzije uvećane za 14,8 odsto. "Od 5. do 10. februara će se isplaćivati. I ja sam srećan kako zbog naših penzionera, tako i zbog ljudi u javnom sektoru koji… »
Vučić iz Skoplja: "Penzije će za 14 dana biti uvećane za 14,8 odsto" (foto)
Blic 27.01.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se medijima iz Severne Makedonije nakon što je prisustvovao svečanoj Svetosavskoj akademiji u Skoplju. Vučić je rekao da je manifestacija bila divna. - Veoma sam srećan što sam mogao da budem sa našim… »
Vesti dana »
Crvena zvezda ubedljivo pobedila Štutgart i napravila korak ka plasmanu u drugu fazu Lige šampiona
Danas pre 4 satijoš 7 povezanih
Ovo je pobednik "montesonga": On će predstavljati Crnu Goru na "Evroviziji", a svi bruje o pesmi
Blic pre 5 satijoš 3 povezane
Na mestu gde je ubijen tinejdžer (17) vladaju muk i tišina: Leskovčani nemi od šoka: "Bio je baš, baš dobar dečak" (foto, video)
Blic pre 7 satijoš 2 povezane
Predsednica Skupštine Novog Sada: Predat zahtev za razrešenje uhapšenog v.d. direktora JGSP
Danas pre 7 satijoš 2 povezane