Povezane vesti
Divlja životinja zalutala u srpski grad: Snimili je kod vrtića, odmah reagovale stručne službe (video)
Kurir 28.01.2024
Verovatno gonjen lovačkim psima, prema rečima predsednika Lovačkog udruženja iz Svrljiga, srndać je u subotu došao do Dečijeg odeljenja Doma zdravlja, na ulazu u Svrljig. Kako kažu u Lovačkom udruženju, stručna služba je intervenisala i mlada… »
Srndać zalutao do Svrljiga: Snimljen kod dečjeg igrališta pa reagovala i stručna služba
Telegraf 28.01.2024
On je trčkarao gradom, a potom je vraćen u prirodno stanište. Verovatno gonjen lovačkim psima, prema rečima predsednika Lovačkog udruženja iz Svrljiga, srndać je u subotu došao do Dečijeg odeljenja Doma zdravlja, na ulazu u Svrljig. Kako kažu u… »
Vesti dana »

"Ja sam stranac u Srbiji": Voditeljka Daniela Boračeva je preminula, a ovako je pričala o sebi: "Srpski mi nije maternji"
Blic pre 6 satijoš 8 povezanih

Srbiji i Vučiću stižu upozorenja iz EU zbog Parade u Moskvi: Spominju i prekid pregovora o članstvu, a evo šta bi mogla biti realna posledica
Blic pre 34 minutajoš 2 povezane

Vremenska prognoza za 17. april: Jutro sunčano, od sredine dana pljuskovi sa grmljavinom
Mondo pre 1 satjoš 4 povezane