Повезане вести

Јаниче, зови да попијемо по коју! Кирјос направио шоу пред камерама: "Колико новца тражиш да ми будеш тренер?"

Јаниче, зови да попијемо по коју! Кирјос направио шоу пред камерама: "Колико новца тражиш да ми будеш тренер?"

Мондо 28.01.2024
Ник Кирјос би волео да му Јаник Синер постане тренер, па да освоји гренд слем трофеј. Ник Кирјос би волео да му Јаник Синер постане тренер, па да освоји гренд слем трофеј. Јаник Синер освојио је први гренд слем трофеј, славио је… »
Надал се САД јавио, а где је био кад је Новак узео трофеј? Честитао двојици шампиона, али ми памтимо Њујорк и тишину!

Надал се САД јавио, а где је био кад је Новак узео трофеј? Честитао двојици шампиона, али ми памтимо Њујорк и тишину!

Мондо 28.01.2024
Када Новак Ђоковић осваја трофеје Рафаел Надал је доста тиши... Када Новак Ђоковић осваја трофеје Рафаел Надал је доста тиши... Јаник Синер је успео да освој свој први гренд слем тако што је преокренуо на невероватан начин у мечу… »
Лудница! Синер од 0:2 до прве гренд слем титуле: Избацио Ђоковића, па шокирао Медведева

Лудница! Синер од 0:2 до прве гренд слем титуле: Избацио Ђоковића, па шокирао Медведева

Мондо 28.01.2024
Јаник Синер победио је Данила Медведева и освојио титулу на Аустралијан опену. Јаник Синер победио је Данила Медведева и освојио титулу на Аустралијан опену. Јаник Синер нови је шампион Аустралијан опена! У финалу је после… »
Синер срећан због прве гренд слем титуле

Синер срећан због прве гренд слем титуле

Радио сто плус 28.01.2024
Синер је освојио Аустралијан опен победом против Данила Медведева из Русије после пет сетова, 3:6, 3:6, 6:4, 6:4, 6:3. “Хвала свим сарадницима и свима који су гледали од куће, а раде са мном. Покушавамо да будемо бољи из дана у… »
Е, због овога кажу да је Синер "нови Ђоковић": Освојио гренд слем, а онда као да се Новак обратио!

Е, због овога кажу да је Синер "нови Ђоковић": Освојио гренд слем, а онда као да се Новак обратио!

Мондо 28.01.2024
Невероватна сличност у држању и обраћању са Новаком Ђоковићем. И сам Синер има "муке" са тимом... Невероватна сличност у држању и обраћању са Новаком Ђоковићем. И сам Синер има "муке" са тимом... Италијански тенисер Јаник… »
Нема Ђоковића у финалу, нема навијача! Организатори Аустралијан опена у проблему - хитно су морали да реагују!

Нема Ђоковића у финалу, нема навијача! Организатори Аустралијан опена у проблему - хитно су морали да реагују!

Мондо 28.01.2024
Чим је Новак Ђоковић испао са Аустралијан опена цене карата су одмах пале... Чим је Новак Ђоковић испао са Аустралијан опена цене карата су одмах пале... Новак Ђоковић не игра финале Аустралијан опена, интересовање навијача је… »

Вести дана »