Повезане вести
„Вређао сам људе око себе, жени сам запалио сву гардеробу“: Мирослав Илић о борби са алкохолизмом
Нова 28.01.2024
Певач искрено о својим пороцима. Мирослав Илић имао је проблем са алкохолизмом, а иако није био љубитељ жестоких пића, увек је пио због друштва и доказивања. Он је једном приликом открио да је тај порок за њега прошлост више… »
"Жени сам запалио сву гардеробу": Мирослав Илић имао је проблем са алкохолом, открио своју мрачну страну: "Разбијао сам све…
Блиц 28.01.2024
Певач Мирослав Илић имао је проблем са алкохолизмом, иако није био љубитељ жестоких пића, увек је пио због друштва и доказивања. Он је једном приликом открио да је тај порок за њега прошлост више од три деценије. Наиме, певач… »
Вести дана »
"За поступак легализације пријављено више од 45.000 објеката" Софронијевић: Врло је једноставна процедура
Блиц пре 4 сатијош 1 повезана
Студенти Правног факултета обележили годину дана од почетка блокаде овог факултета: Говор испред Председништва, подршка тужиоцима
Данас пре 44 минутајош 1 повезана
Укида се ово стајалиште у Београду Измене трају све до фебруара, ево шта је са линијама јавног превоза
Блиц пре 44 минутајош 1 повезана
Пијан ударао сестру у главу, па насрнуо на оца: Ужас у Обреновцу, мушкарац (29) ухапшен због породичног насиља
Блиц пре 4 сатијош 3 повезане