Повезане вести

Где је нестао Џоел Ембид?

Где је нестао Џоел Ембид?

Политика 28.01.2024
Кошаркаши Денвера предвођени Јокићем савладали Филаделфију, актуелни МВП Џоел Ембид четврту сезону заредом пропустио меч у Колораду. Кошаркаши Денвера предвођени Николом Јокићем савладали су ноћас Филаделфију резултатом 111:105… »
Јокић брани Ембида (видео)

Јокић брани Ембида (видео)

Спортски журнал 28.01.2024
Изостанак дуела Србина и Камерунца главна тема и после победе Денвера над Филаделфијом. Безмало петогодишње неиграње Џоела Ембида у дуелу с Денвером кад је домаћин, синоћ није стао на паркет због наводне повреде колена… »
Ембид изашао на загревање па "побегао" од Јокића: Денвер славио против Филаделфије

Ембид изашао на загревање па "побегао" од Јокића: Денвер славио против Филаделфије

Еуроневс 28.01.2024
Изашао је Џоел Ембид из "склоништа" и заиграо против Денвера у прошлом дуелу његове Филаделфије и Нагетса када је постигао 41 поен, а сад је поново "побегао" са мегдана Николи Јокићу, па је домаћи тим славио 111:105. Допутовао… »
НБА спроводи истрагу због Џоела Ембида?

НБА спроводи истрагу због Џоела Ембида?

Спортске.нет 28.01.2024
Тренер Денвера Мајк Мелоун рекао је да очекује да руководство НБА лиге истражи зашто најбољи кошаркаш Филаделфије Џоел Ембид поново није играо против Нагетса. Кошаркаши Денвера победили су ноћас на свом терену Филаделфију… »
Јокић о Ембиду: Сведоци смо историје, он је сјајан играч

Јокић о Ембиду: Сведоци смо историје, он је сјајан играч

Спорт клуб 28.01.2024
Српски центар Никола Јокић прокоментарисао је после победе Денвера над Филаделфијом одсуство најбољег играча лиге Џоела Ембида. Као разлог због пропуштања утакмице против Николе Јокића и екипе Ембид је навео повреду колена… »
Мелоун о Ембиду: Сигуран сам да ће лига проверити то

Мелоун о Ембиду: Сигуран сам да ће лига проверити то

Спорт клуб 28.01.2024
Тренер Денвер Нагетса Мајк Мелоун сматра да би НБА лига требало да истражи због чега је најкориснији играч лиге Џоел Ембид прескочио утакмицу против Нагетса. Као разлог због пропуштања утакмице против Николе Јокића и екипе… »
Ембид сам себе искључује из трке за МВП?

Ембид сам себе искључује из трке за МВП?

Спортске.нет 28.01.2024
Кошаркаш Филаделфија Севентисиксерса Џоел Ембид пропустио је синоћ још једну утакмицу у НБА лиги ове сезоне. Ни овог пута, пету годину у низу, није га било у Колораду да наступа против Денвер Нагетса што је још једном изазвало… »
Снимак који је запалио мреже Ембид се препуцавао са навијачима Денвера: Уништили га због "бежања", Камерунац насео на…

Снимак који је запалио мреже Ембид се препуцавао са навијачима Денвера: Уништили га због "бежања", Камерунац насео на…

Курир 28.01.2024
Најбољи играч Филаделфије Џоел Ембид нашао се на удару критика, пошто је у последњи час одлучио да пропусти пропусти утакмицу против Денвера и директан окршај са Николом Јокићем у Колораду. Увек га нешто напрасно заболи пред… »

Вести дана »