Povezane vesti
Bedan napad Đilasa na novinare i medije! Ljiljana Smajlović oštro reagovala na pismo lidera SSP upućeno RTS
Kurir 28.01.2024
Novinarka Ljiljana Smajlović ocenila je da je ton u pismu lidera Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa u pismu upućenom Radioteleviziji Srbije preteći, a pojedini delovi preteći i bedni. - Meni se odgovor RTS više dopao nego Željku (Željku… »
Smajlović: Prilično bedan napad Đilasa na novinare i medije
Politika 28.01.2024
Novinarka Ljiljana Smajlović komentarisala je u jutarnjem programu televizije Prva pismo Dragana Đilasa RTS-u. „Meni se odgovor RTS-a dopao i ne mislim da ga je pisao Ivan Radovanović, meni više liči na dobar stil Nenada Stefanovića kome zavidim… »
Vesti dana »

BLOG Protest 15. za 15 ipak ispred Skupštine, u Beogradu obustavljen javni prevoz, pristižu građani iz drugih gradova
N1 Info pre 29 minutajoš 41 povezana

BLOG UŽIVO Veterani 63 padobranske krenuli na zadatak: Oni će uz bajkere čuvati studente, stižu i „studentski traktori“
Nova pre 29 minutajoš 77 povezanih

Kako je izgledao doček studenata u Beogradu: Crveni tepih i medalje za pešake, napad na Elektrotehničkom fakultetu
Nova ekonomija pre 35 minutajoš 8 povezanih

Vučić na gradilištu EXPO 2027: "Želim Srbiju koja se gradi, koja napreduje, koja pobeđuje" (video)
Blic pre 2 satajoš 13 povezanih