Povezane vesti
"Đoši sam krstio decu, a onda sam se sklonio od njega" Čuveni Tika Špic je kolegi jednu stvar mnogo zamerao: "Nije me slušao"…
Kurir 28.01.2024
Glumac Predrag Smiljković, poznat po ulozi Tike Špica iz "Porodičnog blaga", tvrdi da je u svojoj dosadašnjoj karijeri izbegavao "đavolske rabote i nešto što se kosi sa njegovim verskim ubeđenjem, pravoslavljem". - Takve uloge bih uvek odbio. Jednom… »
Kad smo počeli da radimo imao je 99, kad je umro 160 kila: Tika Špic o Đoši - "Krstio sam mu decu, a onda se udaljio"
Mondo 28.01.2024
Glumac Predrag Smiljković progovorio o karijeri i druženju sa pokojnim Bogoljubom Mitićem Đošom. Glumac Predrag Smiljković progovorio o karijeri i druženju sa pokojnim Bogoljubom Mitićem Đošom Glumca Predraga Smiljkovića svi smo zavoleli u kultnoj seriji… »
"Đoši sam krstio decu,: Al' sam se onda sklonio od njega" Čuveni Tika Špic o porocima pokojnog kolege: "Nije hteo da se vrati…
Blic 28.01.2024
Glumac Predrag Smiljković, poznat po ulozi Tike Špica iz "Porodičnog blaga", tvrdi da je u svojoj dosadašnjoj karijeri izbegavao "đavolske rabote i nešto što se kosi sa njegovim verskim ubeđenjem, pravoslavljem". - Takve uloge bih uvek odbio. Jednom… »
Vesti dana »

Usvajaju se odluke na Skupštini grada - mala rasprava, pa sve po starom, budžet usvojen
Radio 021 pre 1 satjoš 61 povezana

Tramp: SAD u potunosti kontrolišu nebo nad Iranom, znamo gde se krije Hamnei
RTV pre 39 minutajoš 21 povezana

Raketa pala ispred rezidencije srpskog ambasadora u Tel Avivu, evakuaciju čeka 80 naših građana
Novi magazin pre 5 satijoš 30 povezanih

Bolt i Mali obišli Beograd na vodi: Srbija će imati i strane i domaće brend ambasadore za EXPO 2027 FOTO/VIDEO
B92 pre 9 minutajoš 66 povezanih