Povezane vesti
"Đoši sam krstio decu, a onda sam se sklonio od njega" Čuveni Tika Špic je kolegi jednu stvar mnogo zamerao: "Nije me…
Kurir 28.01.2024
Glumac Predrag Smiljković, poznat po ulozi Tike Špica iz "Porodičnog blaga", tvrdi da je u svojoj dosadašnjoj karijeri izbegavao "đavolske rabote i nešto što se kosi sa njegovim verskim ubeđenjem, pravoslavljem". - Takve uloge bih uvek odbio… »
Kad smo počeli da radimo imao je 99, kad je umro 160 kila: Tika Špic o Đoši - "Krstio sam mu decu, a onda se udaljio"
Mondo 28.01.2024
Glumac Predrag Smiljković progovorio o karijeri i druženju sa pokojnim Bogoljubom Mitićem Đošom. Glumac Predrag Smiljković progovorio o karijeri i druženju sa pokojnim Bogoljubom Mitićem Đošom Glumca Predraga Smiljkovića svi smo zavoleli u… »
"Đoši sam krstio decu,: Al' sam se onda sklonio od njega" Čuveni Tika Špic o porocima pokojnog kolege: "Nije hteo da se…
Blic 28.01.2024
Glumac Predrag Smiljković, poznat po ulozi Tike Špica iz "Porodičnog blaga", tvrdi da je u svojoj dosadašnjoj karijeri izbegavao "đavolske rabote i nešto što se kosi sa njegovim verskim ubeđenjem, pravoslavljem". - Takve uloge bih uvek odbio… »
Vesti dana »

Sagovornici Danasa o povređenom policajcu: Obmanjivanje javnosti, stvaranje panike i izazivanje nasilja
Danas pre 7 satijoš 1 povezana