Povezane vesti
Kad smo počeli da radimo imao je 99, kad je umro 160 kila: Tika Špic o Đoši - "Krstio sam mu decu, a onda se udaljio"
Mondo 28.01.2024
Glumac Predrag Smiljković progovorio o karijeri i druženju sa pokojnim Bogoljubom Mitićem Đošom. Glumac Predrag Smiljković progovorio o karijeri i druženju sa pokojnim Bogoljubom Mitićem Đošom Glumca Predraga Smiljkovića svi smo zavoleli u kultnoj seriji… »
"Đoši sam krstio decu,: Al' sam se onda sklonio od njega" Čuveni Tika Špic o porocima pokojnog kolege: "Nije hteo da se vrati…
Blic 28.01.2024
Glumac Predrag Smiljković, poznat po ulozi Tike Špica iz "Porodičnog blaga", tvrdi da je u svojoj dosadašnjoj karijeri izbegavao "đavolske rabote i nešto što se kosi sa njegovim verskim ubeđenjem, pravoslavljem". - Takve uloge bih uvek odbio. Jednom… »
Vesti dana »
Vratiti tužioce u JTOK i ostala tužilaštva: Pogledajte 9 ključnih preporuka Venecijanske komisije
Nova pre 17 minutajoš 15 povezanih
Status kvo u Ormuskom moreuzu; IDF i Hezbolah krše tek dogovoreno primirje u Libanu
RTS pre 17 minutajoš 50 povezanih
RZS: Prosečna neto zarada u februaru 116.127 dinara, medijalna 91.399 dinara
RTS pre 46 minutajoš 19 povezanih
Rojters: Interni mejl Pentagona navodi moguću opciju o suspendovanju Španije iz NATO
Beta pre 2 satajoš 21 povezana