Povezane vesti
Dok se čeka rasplet oko formiranja vlasti u Beogradu Jerković objavio video koji svedoči o raskolu sa Nestorovićem
Nova 28.01.2024
Sukob između nosioca beogradske liste “Mi - glas iz naroda” Aleksandar Jerkovića i ostatka predstavnika te liste ne jenjava već danima. Dojučerasnji saborci unakrsno se optužuju za cepanje koalicije, a danas je Jerković na svom TikTok nalogu objavio… »
Snimak svađe u nestorovićevom taboru - "ne predajemo za Beograd": Jerković objavio, počelo još prilikom predaje liste
Mondo 28.01.2024
U pokretu "Mi - glas iz naroda" Branimira Nestorovića bilo je problema i pre predaje liste za decembarske izbore. U pokretu "Mi - glas iz naroda" Branimira Nestorovića bilo je problema i pre predaje liste za decembarske izbore. Lista "Mi - glas iz… »
Poslednja epizoda raspada: Jerković objavio snimak svađe sa Nestorovićevim pokretom i poručio: Uverite se sami ko je prodao…
Blic 28.01.2024
Raskol liste "Mi, glas iz naroda" poprimio je sve elemente latinoameričke sapunice pošto glavni akteri svakog dana emituju novu epizodu. Aleksandar Jerković, nosilac ove liste za Beograd, oglasio se jutros na Tik-Toku i objavio snimak nastao prilikom… »
Vesti dana »
(Foto) Jako je puklo, a onda se pojavio oblak otrovnog gasa. Dete završilo u bolnici posle incidenta u Guči, otac Žarko otkrio dramatične detalje: "Stigli smo do kapije i tu je bio kraj"
Blic pre 44 minutajoš 38 povezanih
U 9 ujutru subjektivni osećaj već 35 stepeni! Rhmz izdao najviši stepen upozorenja zbog vrućina, u ovim grdovima je najgore, a od sutra još veći pakao: "Veoma opasna vremenska situacija"
Blic pre 34 minutajoš 24 povezane
Nova eskalacija sukoba: SAD napale 10 vojnih ciljeva u Iranu, Teheran uzvratio udarima na Bahrein i Kuvajt
Nova pre 49 minutajoš 23 povezane
MUNDIJAL UŽIVO Kreće nokaut faza: Prvi meč može da iznenadi, Mesi u centru pažnje
Nova pre 29 minutajoš 38 povezanih