Повезане вести
Док се чека расплет око формирања власти у Београду Јерковић објавио видео који сведочи о расколу са Несторовићем
Нова 28.01.2024
Сукоб између носиоца београдске листе “Ми - глас из народа” Александар Јерковића и остатка представника те листе не јењава већ данима. Дојучерасњи саборци унакрсно се оптужују за цепање коалиције, а данас је Јерковић на свом… »
Снимак свађе у несторовићевом табору - "не предајемо за Београд": Јерковић објавио, почело још приликом предаје листе
Мондо 28.01.2024
У покрету "Ми - глас из народа" Бранимира Несторовића било је проблема и пре предаје листе за децембарске изборе. У покрету "Ми - глас из народа" Бранимира Несторовића било је проблема и пре предаје листе за децембарске изборе… »
Последња епизода распада: Јерковић објавио снимак свађе са Несторовићевим покретом и поручио: Уверите се сами ко је продао…
Блиц 28.01.2024
Раскол листе "Ми, глас из народа" попримио је све елементе латиноамеричке сапунице пошто главни актери сваког дана емитују нову епизоду. Александар Јерковић, носилац ове листе за Београд, огласио се јутрос на Тик-Току и објавио… »
Вести дана »
Нове цене горива: Дизел скупљи три динара а бензин динар по литру
Нова економија пре 34 минутајош 52 повезане
Историчар Републичког завода: Траже да избришемо Генералштаб из регистра културних добара, прете отказима и расформирањем службе заштите
Данас пре 2 сатајош 11 повезаних
Уживо Путин обукао униформу, стигао у ратну зону Ситуација на фронту катастрофална, мртви се броје у стотинама хиљада
Ало пре 4 минутајош 52 повезане
Дејтонски споразум окончао рат у Босни, па прерастао у ‘лудачку кошуљу’
Данас пре 2 сатајош 16 повезаних
Протест студената и професора Филозофског факултета у Новом Саду: Окупили се у холу, имају два разлога
Блиц пре 15 минутајош 15 повезаних