Povezane vesti

Beljanski: Nisu ‘pisali pesmice’ već su mi pretili da će mi zapaliti automobil

Beljanski: Nisu ‘pisali pesmice’ već su mi pretili da će mi zapaliti automobil

N1 Info 28.01.2024
Predsednik Advokatske komore Vojvodine Vladimir Beljanski danas je, povodom pretnji koje dobija i paljenja njegovog automobila ispred porodične kuće u Novom Sadu, izjavio da su mu pojedini advokati pretili da će mu zapaliti automobil i da će ga… »
Beljanski: Nisu mi pisali pesmice, već zapalili automobil i pretili streljanjem

Novi magazin 28.01.2024
Predsednik Advokatske komore Vojvodine (AKV) Vladimir Beljanski izjavio je danas, povodom pretnji koje dobija i slučaja paljenja njegovog automobila ispred porodične kuće u Novom Sadu, da mu pojedini advokati "nisu pisali pesmice", već su mu pretili… »

Beta 28.01.2024
Predsednik Advokatske komore Vojvodine (AKV) Vladimir Beljanski izjavio je danas, povodom pretnji koje dobija i slučaja paljenja njegovog automobila ispred porodične kuće u Novom Sadu, da mu pojedini advokati "nisu pisali pesmice", već su mu pretili… »

Danas 28.01.2024
Predsednik Advokatske komore Vojvodine Vladimir Beljanski izjavio je danas, povodom pretnji koje dobija i slučaja paljenja njegovog automobila ispred porodične kuće u Novom Sadu, da mu pojedini advokati „nisu pisali pesmice“, već su mu pretili da… »

Vesti dana »