Povezane vesti
Beljanski: Nisu ‘pisali pesmice’ već su mi pretili da će mi zapaliti automobil
N1 Info 28.01.2024
Predsednik Advokatske komore Vojvodine Vladimir Beljanski danas je, povodom pretnji koje dobija i paljenja njegovog automobila ispred porodične kuće u Novom Sadu, izjavio da su mu pojedini advokati pretili da će mu zapaliti automobil i da će ga… »
Beljanski: Nisu mi pisali pesmice, već zapalili automobil i pretili streljanjem
Novi magazin 28.01.2024
Predsednik Advokatske komore Vojvodine (AKV) Vladimir Beljanski izjavio je danas, povodom pretnji koje dobija i slučaja paljenja njegovog automobila ispred porodične kuće u Novom Sadu, da mu pojedini advokati "nisu pisali pesmice", već su mu pretili… »
Beta 28.01.2024
Predsednik Advokatske komore Vojvodine (AKV) Vladimir Beljanski izjavio je danas, povodom pretnji koje dobija i slučaja paljenja njegovog automobila ispred porodične kuće u Novom Sadu, da mu pojedini advokati "nisu pisali pesmice", već su mu pretili… »
Danas 28.01.2024
Predsednik Advokatske komore Vojvodine Vladimir Beljanski izjavio je danas, povodom pretnji koje dobija i slučaja paljenja njegovog automobila ispred porodične kuće u Novom Sadu, da mu pojedini advokati „nisu pisali pesmice“, već su mu pretili da… »
Vesti dana »

„Pobeda, pobeda", odjekuje ispred RTS-a: Raspisan novi konkurs za članove Saveta REM-a
BBC News pre 31 minutajoš 52 povezane

Studenti organizuju skup ispred suda u znak podrške studentima u Novom Sadu
Niške vesti pre 4 satijoš 10 povezanih

Osuđujemo policijsko nasilje i pretnje smrću novinarima N1 u Srbiji
Ozon press pre 37 minutajoš 21 povezana

Kraj blokade RTS, raspisan novi konkurs za izbor članova Saveta REM-a – policija tukla studente u Novom Sadu (uživo)
Novi magazin pre 20 minutajoš 8 povezanih

Napadnuta članica grupe „Novinarke protiv nasilja“ Smiljana Milinkov
Serbian News Media pre 2 satajoš 85 povezanih