Povezane vesti
„288 dana sam bio sa njom na onkologiji“: Žena Radoša Bajića borila se sa rakom dojke, on joj je bio najveća podrška u…
Nova 28.01.2024
Milena Bajić, supruga glumca i reditelja Radoša Bajića, dugo je vodila bitku sa kancerom dojke, a muž joj je tada bio velika podrška. Naime, Radoš Bajić već pet decenija uživa u skladnom braku sa suprugom Milenom, koja se gotovo nikada ne… »
"288 Dana sam bio s njom na onkologiji" Supruga Radoša Bajića pobedila opaku bolest, a njena borba opisana je u seriji "Selo…
Kurir 28.01.2024
Milena Bajić, supruga glumca, reditelja i producenta Radoša Bajića, dugo je vodila bitku sa rakom dojke, a muž joj je tada bio velika podrška. Radoš Bajić već pet decenija uživa u skladnom braku sa suprugom Milenom, koja se gotovo nikada ne… »
"288 Dana sam bio sa njom na onkologiji": Žena Radoša Bajića borila se sa rakom dojke, glumac joj bio najveća podrška u…
Blic 28.01.2024
Milena Bajić, supruga glumca i reditelja Radoša Bajića, dugo je vodila bitku sa rakom dojke, a muž joj je tada bio velika podrška. Naime, Radoš Bajić već pet decenija uživa u skladnom braku sa suprugom Milenom, koja se gotovo nikada ne pojavljuje… »
Vesti dana »

BLOG UŽIVO Mladost sa severa i juga Srbije zajedno prva stiže na Terazije, na čelu kolone traktor: „Pumpaj, pumpaj“ odjekuje glavnim gradom
Nova pre 23 minutajoš 62 povezane

Patrijarh Porfirije: Plašim se nasilja među nama, mir treba da bude ultimativni cilj
RTV pre 23 minutajoš 54 povezane

Studenti u blokadi stižu u Beograd: Crveni tepih kod Terazijske česme, vatromet za bicikliste...
RTV pre 23 minutajoš 37 povezanih

Slučaj novosadske železničke stanice pod lupom Evropskog javnog tužilaštva
BBC News pre 46 minutajoš 35 povezanih