Povezane vesti
Grizelda Blanko i narko-šefice Latinske Amerike: Priča o Kumi kokaina i drugim kraljicama zločina
Južne vesti 28.01.2024
„Jedini čovek kog sam se plašio u životu bila je žena, Grizelda Blanko." Ovaj uznemirujući citat, koji otvara Netfliksovu najnoviju seriju Grizelda, navodno je potekao ni manje ni više nego od ozloglašenog kolumbijskog narko-bosa Pabla Eskobara. Ta… »
Grizelda Blanko i narko-šefice Latinske Amerike: Priča o Kumi kokaina i drugim kraljicama zločina
Danas 28.01.2024
„Jedini čovek kog sam se plašio u životu bila je žena, Grizelda Blanko.“ Ovaj uznemirujući citat, koji otvara Netfliksovu najnoviju seriju Grizelda, navodno je potekao ni manje ni više nego od ozloglašenog kolumbijskog narko-bosa Pabla Eskobara. Ta… »
Psihopata koja je uživala u bolu drugih: Prvo ubistvo izvršila sa 11 godina pucajući detetu u glavu, ubila tri muža, bila je…
Blic 28.01.2024
Serija "Grizelda" koja se emituje na Netfliksu zaludela je planetu zahvaljujući sjajnoj Sofiji Vegari u naslovnoj ulozi. Ipak, još više je interesantnija kada zagrebete ispod površine prave Grizelde Blanko koja je bila strah i trepet na tržištu narkotika… »
Vesti dana »

Ministar: Školska godina počela regularno, cilj - odvojiti obrazovni sistem od politike
Beta pre 1 satjoš 29 povezanih

Kubilius: Posle incidenta sa avionom Fon der Lajen, EU jača satelitsku odbranu od ometanja GPS-a
NIN pre 55 minutajoš 31 povezana

"Očekujemo pad inflacije" Stanić za Kurir o novim merama države: Ovako će se sprečiti drastičniji rast cena
Kurir pre 45 minutajoš 55 povezanih

Vučić sa Sijem i Putinom u Pekingu: Poseta Kini usred političke krize
Vreme pre 44 minutajoš 45 povezanih

"Srbijo, Novi Sad te zove": Okupljanje u Kampusu pomereno na 17 časova
Moj Novi Sad pre 2 satajoš 79 povezanih