Povezane vesti
Grizelda Blanko i narko-šefice Latinske Amerike: Priča o Kumi kokaina i drugim kraljicama zločina
Južne vesti 28.01.2024
„Jedini čovek kog sam se plašio u životu bila je žena, Grizelda Blanko." Ovaj uznemirujući citat, koji otvara Netfliksovu najnoviju seriju Grizelda, navodno je potekao ni manje ni više nego od ozloglašenog kolumbijskog narko-bosa Pabla Eskobara. Ta… »
Grizelda Blanko i narko-šefice Latinske Amerike: Priča o Kumi kokaina i drugim kraljicama zločina
Danas 28.01.2024
„Jedini čovek kog sam se plašio u životu bila je žena, Grizelda Blanko.“ Ovaj uznemirujući citat, koji otvara Netfliksovu najnoviju seriju Grizelda, navodno je potekao ni manje ni više nego od ozloglašenog kolumbijskog narko-bosa Pabla Eskobara. Ta… »
Psihopata koja je uživala u bolu drugih: Prvo ubistvo izvršila sa 11 godina pucajući detetu u glavu, ubila tri muža, bila je…
Blic 28.01.2024
Serija "Grizelda" koja se emituje na Netfliksu zaludela je planetu zahvaljujući sjajnoj Sofiji Vegari u naslovnoj ulozi. Ipak, još više je interesantnija kada zagrebete ispod površine prave Grizelde Blanko koja je bila strah i trepet na tržištu narkotika… »
Vesti dana »
Prodaja NIS-a: MOL dobio još dve nedelje da završi pregovore sa Gaspromnjeftom
BBC News pre 37 minutajoš 29 povezanih
Vučić: Momci koji su vraćeni iz Tivta nisu ništa loše uradili, neko iz mog okruženja imao je lošu procenu, ja ću platiti političku cenu
RTS pre 37 minutajoš 40 povezanih
Upravni odbor PIC-a bez konsenzusa o novom visokom predstavniku, Šmit ostaje u BiH do kraja juna
Insajder pre 2 satajoš 30 povezanih
Rojters: Nemačka i Francuska predlažu postepenu integraciju Zapadnog Balkana i Moldavije u EU
RTS pre 2 satajoš 60 povezanih