Povezane vesti
U to vreme nema pevača kojem nisu obili stan! Branku pljačkaši udarili pištoljem u glavu - "Zamalo su mi izbrijali kosu"
Mondo 28.01.2024
Branka Sovrlić se prisetila nemilog događaja. Branka Sovrlić se prisetila nemilog događaja Pevačica Branka Sovrlić, za koju važi da je jedna od najimućnijih pevačica na domaćoj sceni, otkrila je da je pre nekoliko godina bila na meti lopova. Brankina… »
"Lopovi su me udarili pištoljem po glavi": Naša pevačica doživela horor u svojoj luks vili: "Sa jednim sam se potukla, ja sam…
Blic 27.01.2024
Pevačica Branka Sovrlić stekla je veliko bogatstvo sa svojim suprugom, a pre nekoliko godina zbog toga bila je na meti lopova. Brankina vila na Iliži u Bosni i Hercegovini jedna je od najluksuznijih, a lopovi su saznali i da je prepuna umetničkih dela… »
Vesti dana »

Zašto je uhapšeno šest ljudi u Srbiji pre protesta na Vidovdan
BBC News pre 27 minutajoš 34 povezane

Prosečna plata u Srbiji u aprilu iznosila 109.272 dinara – Kragujevčani ispod republičkog proseka
U centar pre 37 minutajoš 28 povezanih

Vučić rekao da će država 28. juna intervenisati ako bude prinuđena, pomenuo i Čačak
Morava info pre 1 satjoš 23 povezane

Ćuprija i Zaječar najtopliji sa 39 stepeni u 14.00 sati, u Beogradu 37
RTV pre 37 minutajoš 67 povezanih

Tužilaštvo traži pritvor za studenta Stefana Tomića, advokatica: Na saslušanju negirao krivično delo
NIN pre 2 satajoš 24 povezane