Povezane vesti
U to vreme nema pevača kojem nisu obili stan! Branku pljačkaši udarili pištoljem u glavu - "Zamalo su mi izbrijali kosu"
Mondo 28.01.2024
Branka Sovrlić se prisetila nemilog događaja. Branka Sovrlić se prisetila nemilog događaja Pevačica Branka Sovrlić, za koju važi da je jedna od najimućnijih pevačica na domaćoj sceni, otkrila je da je pre nekoliko godina bila na meti lopova. Brankina… »
"Lopovi su me udarili pištoljem po glavi": Naša pevačica doživela horor u svojoj luks vili: "Sa jednim sam se potukla, ja sam…
Blic 27.01.2024
Pevačica Branka Sovrlić stekla je veliko bogatstvo sa svojim suprugom, a pre nekoliko godina zbog toga bila je na meti lopova. Brankina vila na Iliži u Bosni i Hercegovini jedna je od najluksuznijih, a lopovi su saznali i da je prepuna umetničkih dela… »
Vesti dana »
UŽIVO Peti dan štrajka glađu Dijane Hrke, privedeni aktivisti zbog šaranja prostorija SNS-a u Novom Sadu (FOTO, VIDEO)
Danas pre 1 satjoš 108 povezanih
Zvezdan Terzić veličao Vladana Milojevića: "Izdržali smo sve pritiske i napade da se on smeni"
Telegraf pre 24 satajoš 61 povezana
Đoković u polufinalu turnira u Atini: Novak "slomio" Boržesa i nastavlja put ka 101. tituli
Dnevnik pre 24 satajoš 56 povezanih
Roditelji učenika Jovine gimnazije traže prijem kod ministra prosvete
Beta pre 6 satijoš 35 povezanih
Vučić pred ambasadorom EU pokušao da pošalje pomirljive poruke, pa opet završio targetiranjem i napadima
N1 Info pre 3 satajoš 31 povezana