Povezane vesti
Pre 15 dana si mi rekla da režiraš svoju sahranu! Ivana Mrvaljević ispraćena na večni počinak, koleginica sve rasplakala
Mondo 28.01.2024
Ivanu Mrvaljević na večni počinak ispratili su članovi porodice, prijatelji i kolege. Ivanu Mrvaljević na večni počinak ispratili su članovi porodice, prijatelji i kolege. Crnogorska glumica, producentkinja i istaknuta umetnica Ivana Mrvaljević preminula… »
"Pre 15 dana si mi rekla da režiraš svoju sahranu, sa blistavim osmehom": Ivana Mrvaljević (47) sahranjena na Cetinju: Glumica…
Blic 28.01.2024
Crnogorska glumica i producentkinja Ivana Mrvaljević preminula je 25. januara u 47. godini, a danas je sahranjena na Cetinju. Njena koleginica, glumica Dubravka Drakić oprostila se od koleginice. - Ive moja, rekla si mi pre 15 dana da smišljaš i… »
Vesti dana »

BLOG UŽIVO Tramp i Putin dogovorili sastanak, Rusija pozvala predsednika SAD u Moskvu, Zelenski besan: „Ne damo zemlju!“
Nova pre 9 minutajoš 93 povezane

Stravičan udes kod prijepolja! Sudar autobusa i automobila u jutranjim časovima, kilometarske gužve kod graničnog prelaza, vozilo smrskano (foto)
Kurir pre 54 minutajoš 22 povezane

Počela podela pomoći poljoprivrednicima koji su pretrpeli štetu u požarima
Glas Šumadije pre 1 satjoš 15 povezanih

Obeležena 80. godišnjica američkog atomskog napada na Nagasaki: Preživeli govorili pred više od 300 mladih (FOTO)
Euronews pre 2 satajoš 13 povezanih

Srbin imao jednu od najboljih statistika u istoriji tenisa: Ovako nešto dugo nije viđeno
Nova pre 3 satajoš 19 povezanih