Povezane vesti
Iran u Persijskom zalivu zaplenio brod koji je navodno prevozio 2 miliona litara švercovanog goriva
Euronews 28.01.2024
Iranska vojska zaplenila je danas u Persijskom zalivu brod koji je plovio pod zastavom strane države, a koji je navodno prevozio dva miliona litara švercovanog goriva i uhapsila 14 članova posade iz dve azijske zemlje, rekao je jedan od komandanata… »
Iran zaplenio brod koji je navodno prevozio 2 miliona litara švercovanog goriva
RTV 28.01.2024
TEHERAN - Iranska vojska zaplenila je danas u Persijskom zalivu brod koji je plovio pod zastavom strane države, a koji je navodno prevozio dva miliona litara švercovanog goriva i uhapsila 14 članova posade iz dve azijske zemlje, rekao je jedan od… »
Vesti dana »
Studenti i opozicija: S obzirom na izborne uslove, zadovoljni rezultatima
Danas pre 1 satjoš 3 povezane
"Ja podršku Dodika nisam tražio, on moju jeste" Lukas odgovorio Dodiku nakon slike sa Naserom Orićem
Blic pre 3 satajoš 5 povezanih
Studenti i građani ispred RTS-a nezadovoljni izveštavanjem o lokalnim izborima, saobraćaj obustavljen (FOTO; VIDEO)
Danas pre 3 minutajoš 1 povezana
Umro poznati pevač Jutros pronađen mrtav u hotelskoj sobi: Mirko Perković imao nastup veče pre smrti
Blic pre 28 minutajoš 1 povezana
Vučić slavi nakon pobede na izborama: "Srećan što sam imao vremena da se proveselim sa Danilom za rođendan"
Telegraf pre 8 minutajoš 3 povezane