Повезане вести
Смајли у гаражи упуцан с леђа, умро насред улице: Још један Кекин човек чије је убиство до данас мистерија
Телеграф 28.01.2024
Милош МИлановић Смајли ликвидиран је у гаражи зграде у којој је живео. Милош Милановић Смајли убијен је 28. јануара 2015. године у гаражи зграде у Новом Београду у којој је живео. За Милановића се верује да је био члан криминалне… »
"Уби ме, уби ме"! 9 година од мафијашког убиства на Новом Београду: Смајли убијен хицима у леђа испред куће сви детаљи (видео)…
Курир 28.01.2024
На данашњи дан пре девет година убијен је Милош Милановић, познатији као Смајли, за кога се верује да је био члан криминалне групе Дејана Стојановића Кеке, једног од најтраженијих српских бегунаца. Милановић је ликвидиран испред… »
Вести дана »
Јокића проговорио о човеку са којим је водио жестоку битку на еуробаскету Србин признао шта му се не допада: Не желим да људи када виде њега - помисле на мене
Курир пре 9 минутајош 26 повезаних
Ево какво ће време бити за викенд у Србији и где ће пасти снег: Објављена прогноза до 15. децембра
Нова пре 13 минутајош 11 повезаних
Медији: Нови Трампов план за Украјину у складу с предлозима руског председника
Спутник пре 33 минутајош 7 повезаних
Трамп потписао закон којим се Министарству правде налаже да објави Епстинове досијее
РТС пре 1 сатјош 10 повезаних