Povezane vesti
Grobari kivni na sudije i pojedine igrače crno-belih: Suđenje sramota, a Partizan katastrofa!
Kurir 28.01.2024
Navijači Partizana ogorčeni su na pojedine igrače posle poraza u večitom derbiju, ali i na sudijsku trojku. Partizan je kao gost izgubio od Crvene zvezde rezultatom 88:86 u utakmici 18. kola ABA lige. Pristalice crno-belih su u komentarima istakle da su… »
Košarkaši Crvene zvezde u neizvesnoj završnici pobedili Partizan u ABA derbiju
Insajder 28.01.2024
Košarkaši Crvene zvezde pobedili su Partizan rezultatom 88:86 u meču 18. kola ABA lige. Zvezda sad ima skor 16-2, a Partizan 13-5. Crvena zvezda je mnogo bolje otvorila meč, brzo je stekla dvocifrenu prednost (15:4), a sredinom druge deonice imala je… »
Jago presrećan posle derbija: Moraće Kaboklo opet da mi plati večeru!
Kurir 28.01.2024
Košarkaši Crvene zvezde savladali su Partizan u utakmici 18. kola ABA lige rezultatom 88:86. Pobedonosni poen postigao je Jago četiri sekunde pre kraja. “Volim ovo, volim ovakve utakmice, pre svega zato što je ovo derbi, ali i zbog toga što sam igrao… »
Ovako je slađe 10 puta! Pomešana osećanja navijača crveno-belih: Ne veruj Zvezdi ni na +10 u zadnjem minutu!
Kurir 28.01.2024
Košarkaši Crvene zvezde savladali su Partizan u utakmici 18. kola ABA lige rezultatom 88:86. Uprkos pobedi navijači crveno-belih nisu bili najzadovoljniji zbog dramatičnog kraja utakice iako je Zvezda ubedljivo vodila veći deo utakmice. Aaaaaaaaaaa… »
Vesti dana »
RSE: Srbija sa Orbanom dogovarala priključenje na rusku Družbu - šta sad
Beta pre 51 minutajoš 23 povezane
Ni sam sebi ne bi ovako sudio! Pojavio se snimak koji je izazvao lavinu komentara! Pogledajte kako je zaštićen NBA MVP
Kurir pre 1 satjoš 42 povezane
Sudar dva voza na severoistoku Danske, četiri osobe u kritičnom stanju
Insajder pre 2 satajoš 21 povezana