Povezane vesti
Ulazna vrata razbili crepom! Opljačkana prodavnica u Šapcu: Staklo rasuto na sve strane, policija na licu mesta (foto)
Blic 28.01.2024
U Ulici kralja Milana u Šapcu, večeras oko 20 sati došlo je do pljačke prodavnice. Kako se vidi na fotografiji objavljenoj na instagram profilu "vestisabac", razbijeno je staklo jednog lokala i rasuto je na sve strane. - Ulazna vrata su razbijena… »
Opljačkana prodavnica u Šapcu: Ulazna vrata razbijena crepom, staklo rasuto na sve strane
Telegraf 28.01.2024
Policija vrši uviđaj. Opljačkana je prodavnica u Ulici kralja Milana u Šapcu, pišu "Šabačke vesti". Sve se odigralo večeras, oko 20 časova. Kako navode, ulazna vrata objekta su razbijena crepom. Staklo je rasuto na sve strane. Policija je izašla… »
Crepom razbili vrata pa opljačkali prodavnicu: Razbojništvo u Šapcu, napravili štetu i orobili radnju!
Kurir 28.01.2024
Prodavnica u Ulici kralja Milana u Šapcu opljačkana je večeras oko 20 časova, prenose Šabačke vesti. "Večeras oko 20 časova, u Ulici kralja Milana je došlo do pljačke prodavnice, javljaju nam sugrađani sa terena. Ulazna vrata su razbijena… »
Vesti dana »

Ministar prosvete: Nema upisa na fakultete bez nadoknade nastave
Sputnik pre 47 minutajoš 15 povezanih

Vučić o reakciji na odluku Apelacionog suda o aktivistima: Bio sam ljut, ja sam samo običan čovek koji ima emocije
N1 Info pre 12 minutajoš 21 povezana

Niški studenti blokirali Rektorat, traže podršku Univerziteta
Serbian News Media pre 57 minutajoš 70 povezanih

Ministarstvo odbrane prodaje „suvišne i rashodovane službene pse“: Cene od 400 do 3.000 dinara, građani negoduju i traže udomljavanje
Nova pre 3 satajoš 16 povezanih

Srednjoškolci danas protestuju ispred Ministarstva prosvete zbog produžetka školske godine
Insajder pre 4 satijoš 14 povezanih