Povezane vesti

Anđela Đuričić stiže u Elitu? Šok obrt, nakon otkaza na televiziji ulazi u rijaliti, ovo su svi detalji

Anđela Đuričić stiže u Elitu? Šok obrt, nakon otkaza na televiziji ulazi u rijaliti, ovo su svi detalji

Alo 29.01.2024
Saša Mirković je obavestio javnost da Anđela Đuričić više nije deo Hype televizije. Rrijaliti učesnica Anđela Đuričić bila je voditeljka na teliviziji Hype, a posle šest meseci saradnje, došlo je do otkaza "uz obostranu želju", kako je… »
Anđela Đuričić ulazi u "Elitu" Poznato i kada: Sada je oprala zubiće?

Anđela Đuričić ulazi u "Elitu" Poznato i kada: Sada je oprala zubiće?

Kurir 29.01.2024
Rijaliti učesnica Anđela Đuričić nakon niza skandala u " Zadruzi 6" postala je voditeljka na jednoj televiziji, a posle šest meseci poslovnog angažmana, završila je radni odnos. Kako prenose domaći mediji, Anđela planira da uđe u "Elitu", gde… »
Ana Ćurčić se oglasila povodom otkaza Anđele Đuričić na televiziji, evo šta zna o celoj situaciji: "svako bira svoj…

Ana Ćurčić se oglasila povodom otkaza Anđele Đuričić na televiziji, evo šta zna o celoj situaciji: "svako bira svoj…

Blic 28.01.2024
Rijaliti učesnica Anđela Đuričić nakon niza skandala u "Zadruzi 6" postala je voditeljka na jednoj televiziji, a posle šest meseci poslovnog angažmana, dobila je kako smo pisali otkaz. Anđela se danas oglasila na svom profilu na Instagramu i… »
"Ja sam sa tom televizijom završila": Nakon priča da je dobila otkaz, oglasila se Anđela Đuričić i prekinula ćutnju -…

"Ja sam sa tom televizijom završila": Nakon priča da je dobila otkaz, oglasila se Anđela Đuričić i prekinula ćutnju -…

Blic 28.01.2024
Rijaliti učesnica Anđela Đuričić nakon niza skandala u "Zadruzi 6" postala je voditeljka na jednoj televiziji, a posle šest meseci poslovnog angažmana, dobila je kako smo pisali otkaz. Anđela se za sve ovo vreme nije oglašavala po tom pitanju, a… »

Vesti dana »