Повезане вести

„Моја младост се рано завршила“: Мелина Џиновић открила непознате детаље о браку са Харисом и приватном животу – „у Босну…

„Моја младост се рано завршила“: Мелина Џиновић открила непознате детаље о браку са Харисом и приватном животу – „у Босну…

Нова 29.01.2024
Вест о разводу певача Хариса Џиновића и његове 30 година млађе супруге, модне креаторке Мелине Џиновић, изненадила је јавност. Један од наших најскладнијих естрадних парова ставио је тачку на свој брак, а певач и креаторка… »
Ево како Харис Џиновић изгледа без шешира: Ухваћен гологлав, а само једном је објаснио зашто га скоро увек носи (видео)

Ево како Харис Џиновић изгледа без шешира: Ухваћен гологлав, а само једном је објаснио зашто га скоро увек носи (видео)

Курир 29.01.2024
Певач Харис Џиновић, чији развод после 22 године љубави са Мелином изненадио цели регион, деценијама је на естрадној сцени и сви га знају са црним шеширом на глави и густим брковима. Ретко ко га је могао да види без тог модног… »
"Ја у Босну више не идем": Мелина Џиновић открила непознате детаље, па проговорила о животу са Харисом: "Младост ми се рано…

"Ја у Босну више не идем": Мелина Џиновић открила непознате детаље, па проговорила о животу са Харисом: "Младост ми се рано…

Блиц 29.01.2024
Вест о разводу певача Хариса Џиновића и његове 30 година млађе супруге, модне креаторке Мелине Џиновић, изненадила је јавност. Један од наших најпознатијих естрадних парова, решили су да ставе тачку на свој брак и да се после… »
"Мислила је да кријем неку жену": Харис Џиновић се разводи од Мелине, а муку је мучио са њеном љубомором: "Превртала је све…

"Мислила је да кријем неку жену": Харис Џиновић се разводи од Мелине, а муку је мучио са њеном љубомором: "Превртала је све…

Блиц 29.01.2024
Вест о разводу певача Хариса Џиновића и његове супруге, модне креаторке Мелине Џиновић, изненадила је многе, а о разлозима се увелико нагађа, с обзиром на то да обоје и даље не желе јавно да причају о краху брачне заједнице… »

Вести дана »