Povezane vesti
Bandović: U Srbiji je razvijen koncept zarobljene države
Novi magazin 29.01.2024
Direktor Beogradskog centra za bezbednosnu politiku Igor Bandović izjavio je da je "krađa decembarskih izbora pokazatelj jednog trenda i fenomena u Srbiji, koji mi zovemo koncept zarobljene države". "To znači da država više ne služi svima nama… »
Beta 29.01.2024
Direktor Beogradskog centra za bezbednosnu politiku Igor Bandović izjavio je večeras da je "krađa decembarskih izbora pokazatelj jednog trenda i fenomena u Srbiji, koji mi zovemo koncept zarobljene države". "To znači da država više ne služi svima… »
Radio sto plus 29.01.2024
“To znači da država više ne služi svima nama, nego uskom partijskom interesu ili jednom čoveku na vlasti”, rekao je Bandović u emisiji “Utisak nedelje”, a preneo portal nova.rs. Istakao je da je korupcija prisutna u vlasti većine svetskih… »
Bandović: Srbija je zarobljena država, prepušteni smo sami sebi i vlast radi protiv nas
Radio 021 29.01.2024
Direktor Beogradskog centra za bezbednosnu politiku Igor Bandović izjavio je da je "krađa decembarskih izbora pokazatelj jednog trenda i fenomena u Srbiji, koji mi zovemo koncept zarobljene države". "To znači da država više ne služi svima nama… »
Vesti dana »
KO JE NASLEDNIK MIODRAGA KOSTIĆA? Sin Aleksandar stupa na čelo imperije posle smrti oca, prošao put od fizikalca do potpredsednika firme
Kurir pre 1 satjoš 65 povezanih
Trampovi ljudi: Mask zadužen za štednju, voditelj Foks njuza šef Pentagona
BBC News pre 7 satijoš 32 povezane
Maksimalna kamata na stambene kredite ostaće pet odsto do kraja 2025.
RTV pre 2 satajoš 25 povezanih
"Samo da preživi taj veseli dečak": Oglasile se komšije o Vukašinu (18) koji je povređen u padu nadstrešnice u ns
Mondo pre 38 minutajoš 21 povezana