Povezane vesti

Bandović: U Srbiji je razvijen koncept zarobljene države

Novi magazin 29.01.2024
Direktor Beogradskog centra za bezbednosnu politiku Igor Bandović izjavio je da je "krađa decembarskih izbora pokazatelj jednog trenda i fenomena u Srbiji, koji mi zovemo koncept zarobljene države". "To znači da država više ne služi svima nama… »

Beta 29.01.2024
Direktor Beogradskog centra za bezbednosnu politiku Igor Bandović izjavio je večeras da je "krađa decembarskih izbora pokazatelj jednog trenda i fenomena u Srbiji, koji mi zovemo koncept zarobljene države". "To znači da država više ne služi svima… »

Radio sto plus 29.01.2024
“To znači da država više ne služi svima nama, nego uskom partijskom interesu ili jednom čoveku na vlasti”, rekao je Bandović u emisiji “Utisak nedelje”, a preneo portal nova.rs. Istakao je da je korupcija prisutna u vlasti većine svetskih… »
Bandović: Srbija je zarobljena država, prepušteni smo sami sebi i vlast radi protiv nas

Bandović: Srbija je zarobljena država, prepušteni smo sami sebi i vlast radi protiv nas

Radio 021 29.01.2024
Direktor Beogradskog centra za bezbednosnu politiku Igor Bandović izjavio je da je "krađa decembarskih izbora pokazatelj jednog trenda i fenomena u Srbiji, koji mi zovemo koncept zarobljene države". "To znači da država više ne služi svima nama… »

Vesti dana »