Povezane vesti
Bandović: U Srbiji je razvijen koncept zarobljene države
Novi magazin 29.01.2024
Direktor Beogradskog centra za bezbednosnu politiku Igor Bandović izjavio je da je "krađa decembarskih izbora pokazatelj jednog trenda i fenomena u Srbiji, koji mi zovemo koncept zarobljene države". "To znači da država više ne služi svima nama… »
Beta 29.01.2024
Direktor Beogradskog centra za bezbednosnu politiku Igor Bandović izjavio je večeras da je "krađa decembarskih izbora pokazatelj jednog trenda i fenomena u Srbiji, koji mi zovemo koncept zarobljene države". "To znači da država više ne služi svima… »
Radio sto plus 29.01.2024
“To znači da država više ne služi svima nama, nego uskom partijskom interesu ili jednom čoveku na vlasti”, rekao je Bandović u emisiji “Utisak nedelje”, a preneo portal nova.rs. Istakao je da je korupcija prisutna u vlasti većine svetskih… »
Bandović: Srbija je zarobljena država, prepušteni smo sami sebi i vlast radi protiv nas
Radio 021 29.01.2024
Direktor Beogradskog centra za bezbednosnu politiku Igor Bandović izjavio je da je "krađa decembarskih izbora pokazatelj jednog trenda i fenomena u Srbiji, koji mi zovemo koncept zarobljene države". "To znači da država više ne služi svima nama… »
Vesti dana »

Studenti protestuju ispred niške policije zbog privođenja njihovog kolege
Novi magazin pre 1 satjoš 15 povezanih

Odavanje pošte šesnaestoj žrtvi pada nadstrešnice u Beogradu i Novom Sadu (FOTO/VIDEO)
Insajder pre 1 satjoš 32 povezane

Buka ispred MUP na Novom Beogradu, zborovi građana u više gradova (foto/video)
Blic pre 3 satajoš 12 povezanih

Šesnaesta žrtva pada nadstrešnice: Građani odaju poštu preminulom mladiću
NIN pre 52 minutajoš 38 povezanih

Željko i dalje veruje u svoj tim: ''Možda je bolniji onaj poraz od pola koša...''
Sportske.net pre 29 minutajoš 60 povezanih