Povezane vesti
Nije mogla lepo da se našminka pa otišla pod nož! Kaja Ostojić uradila "mačje oči" i operisala nos - "Odvraćali su me"
Mondo 29.01.2024
Kaja Ostojić je iskosila oči i operisala kapke. Atraktivna pevačica je hirurški zahvat uradila pre nedelju dana na jednoj privatnoj klinici u Beogradu. Kaja Ostojić je iskosila oči i operisala kapke. Atraktivna pevačica je hirurški zahvat uradila… »
Kaja Ostojić iskosila oči i operisala kapke! Pevačica nije mogla lepo da se našminka pa malo otišla pod nož
Kurir 29.01.2024
Kaja Ostojić je iskosila oči i operisala kapke. Atraktivna pevačica je hirurški zahvat uradila pre nedelju dana na jednoj privatnoj klinici u Beogradu. Kako prenose mediji, za ovu intervenciju se odlučila zbog toga što je primetila da joj je tonus… »
Vesti dana »

Studenti zovu na hitan protest: Okupljanje u kampusu, ide se do prostorija SNS-a
Moj Novi Sad pre 46 minutajoš 16 povezanih

Usvojena inicijativa gradonačelnika o spomeniku žrtvama nadstrešnice, opozicija napustila sednicu
N1 Info pre 2 satajoš 15 povezanih

Danas: Suspendovan policajac koji je priveo napadača na članove grupe Beogradski sindikat
Moj Novi Sad pre 26 minutajoš 12 povezanih

Incident na Pravnom fakultetu: Student pretukao profesorku i radnika obezbeđenja, određeno mu zadržavanje
NIN pre 1 satjoš 59 povezanih